22

Vil du bli ukens blogg ?

Innlegget er skrevet 30.11.2012


Heihei alle sammen :) Tenkte at siden jeg nettopp har kommet tilbake etter ingenting blogging på en god stund og i tillegg har skaffet meg nytt design så skal jeg kåre en av dere til ukens blogg, bilde med link kommer i sidemenyen! Håper så mange som mulig deltar og at dere liker/deler dette innlegget, blir dette populært så fortsetter vi med det selvfølgelig hver eneste uke. 

Gjerne del dette innlegget videre ! :-) 
22 Kommenter innlegget her


11

Ja, da er det på tide for å melde seg på ukensblogg igjen :-) Ukensblogg blir kåret på søndag her på bloggen og blir linket i sidemenyen:-) Meld dere på folkens! 


Minner på at det er mulig å sende inn gjesteinnlegg på mail : antonettesverden@hotmail.no eller på melding på facebook siden til bloggen HER 

og er det noe jeg syns er verdt å ha på bloggen her så kommer det på ett eget innlegg! 

Husk å skriv i mailen om du vil være annonym eller om jeg skal linke til bloggen din i innlegget. Veldig bra om du legger ved noen bilder, men er selvfølgelig ikke nødvendig. Alt fra fødselshistorier, kjærlighetshistorier, familie, barn og alt er mulig å sende inn ! Nå venter jeg på home and away, gleder meg til å se hva som skjer med Angelo! Hihi, tvslave eller ? =D 

 

-ser du på home and away og hva syns du? 

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-
11 Kommenter innlegget her


2

Ukens blogg er kåret

Innlegget er skrevet 22.04.2012


Har lest gjennom 26 blogger som meldte seg på ukensblogg, alle er fine på hver sin måte:-) Men det er bare en som kan bli ukensblogg og den bloggen er virkelig verdt å lese. Satt i to dager etter tulla hadde lagt seg og leste i flere timer, har virkelig blitt fast leser av denne bloggen og jenta er helt fantastisk !

 

Jenta skriver om å være psykisk syk, ha anoreksi, fashion, foto, hverdag og mye mere. Jeg har rett og slett ikke ord, bare det å blogge om det fortjener all verdens priser !<3 Hun deler sine innerste tanker med oss lesere, hun har IKKE gjennomgått lite men er alikavel kjempesterk, hun står på og kjemper med alt hun har for å bli bedre ! Ubeskrivelig er ordet for det <3 Hun fortjener alt godt!! stå på Lisbeth ! 

Bloggen hennes finner du HER 

 


// bildet er tatt fra bloggen hennes //

 

For dere som ikke ble ukens blogg er det en ny mulighet å melde seg på denne uken :-) 

 

DERE KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-2 Kommenter innlegget her


26

vil du bli Ukensblogg+

Innlegget er skrevet 17.04.2012


ja, da tenkte jeg å begynne å kåre ukens blogg :-) Syns det er så mange blogger som er så fantastiske og som fortjener å komme frem ! 

Meld deg på i kommentarfeltet ! 

Jeg tar en avsluttning når jeg har fått gått igjennom alle bloggene! senest på søndag ! da ukensblogg er fra mandag til mandag ! :-) 


DU KAN FØLGE BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK HER 

 

-vil du bli ukensblogg?

-AnToNeTtEsVeRdEn-26 Kommenter innlegget her


hits