2

Dagens barneoutfit

Innlegget er skrevet 01.12.2012


Tenkte å vise dere dagens barneoutfit før vi drar av gårde til julemarked , der er visst griser, hester og litt diverse dyr så blir spennedes å se hvordan Sissel Alexandra reagerer på de. Ikke glem advents give awayen som kommer ut senere i kveld! Ha en topp dag alle sammen, 1 desember, siste måneden i dette året! Har ikke pyntet til jul i det hele tatt enda, haha ! -Hva syns dere om dagens barneout fit?

-Hva skal dere gjøre i dag 1 desember?

 2 Kommenter innlegget her


2

Sissel Alexandra er 14 mnd i dag!

Innlegget er skrevet 01.10.2012


Det har blitt veldig lite blogging i det siste, men i dag måtte jeg bare skrive et innlegg, lille jenta mi har faktisk blitt stor (hverfall litt, hihi) 14 hele mnd i dag. Hvor har tiden blitt av ? Det er jo ikke så lenge siden jeg holdt henne i armene mine for første gang, der hun var 50 cm lang og 3000 gram stor! Tiden har gått veldig fort, og det er vel ikke lenge til jeg sitter å blogger om 2 års dagen HAHA! 

Sissel Alexandra utvikler seg bare mere og mere og jeg er verdens stolteste mamma <3 

Ord hun sier nå :

-Dada (betyr hade, lærte seg det i går faktisk av stefaren til Cato, vi har sagt det veldig lenge men hun gadd ikke å si det før han sa det haha) 

-Hei 

-Pappa 

-Mamma 

- mmmm (når hun spiser ting som smaker veldig godt ) 

-Nei

Om jeg ikke har glemt noen, så sier hun 6 ord til nå :-) 

Ting hun kan/gjør : ¨

-Åler seg 

- kryper (merk kryper ikke krabber)

-sitte

-sitte på kne

-reise seg

-går etter sofa, bord, rundt i sengen osv 

-Vinke

-klappe 

-så stor hun er 

- vet hva som er skoa 

- kan hvor nesa er

-hun viser alt hun har/leker med

-legger seg ned i sengen når vi sier "legg deg ned " 

Tror ikke det er noe jeg har glemt nå da bare fører jeg det opp igjen :) 


Vi hadde pizzabakeren i går så lille tulla fikk et stykke som ble igjen til middag i dag <3 Matmonsteret mitt! =DI morgen skal jeg på perfect home party også etter det skal jeg, Sissel Alexandra og Cato bort en tur et par dager, noe som kommer til å bli veldig godt , da skal vi bare kose oss og slappe av:) Det er noe alle trenger en gang i blandt tror jeg ! 

-Hvor gammel var ditt barn når det begynte å gå?

Gjerne lik perfect home siden min på facebook HER (har forresten kommet ut nytt tilbud der nå) 

ikke glem konkurransen på bloggen HER 

og gjerne gi en stemme til mitt sjarmtroll HER


 2 Kommenter innlegget her


2

Never grow up

Innlegget er skrevet 19.09.2012


Gi gjerne en stemme HER

Husk konkurransen HER
2 Kommenter innlegget her


4

Sissel Alexandra er 13 mnd i dag !

Innlegget er skrevet 01.09.2012


Tiden går utrolig fort, jenta mi er 13 mnd i dag, allerede 1 måned siden hun ble 1 år og 13 mnd siden hun ble født. Helt rart å tenke på, jenta mi begynner å bli stor jente nå. 

 

 

 

 
Dette kan hun nå :

-Klappe søte 

-Vise hvor stor hun er

-Gi kos

-2 tenner nede (den første kom 10.06.12 og den andre 09.07.12)

-Vise hvor nesen til pappa er 

-Krype (merk krype og ikke krabbe)

-Reise seg 

-Ta et par steg mens hun holder seg fast

-Ord hun kan si er : Mamma, Pappa, Nei, Hei, Nam

-Hun gir ting til meg som hun har og liker å vise hva hun har 

-Hun prøver å ta på seg body noen ganger, hehe

-Hun danser etter musikk, da mener jeg beveger på hodet og skuldrene. 

-Hun spiser det meste selv, untatt grøt hehe

-Om vi ber henne hente skoene sine så kryper hun bort og tar de opp og ser på oss hehe

- Hun prøver å klatre opp i sofaen men får det ikke helt til haha

-Hun strekker armene når hun vil bli løftet opp 

 

På mandag skal vi begynne med pottetrening, så det blir veldig spennendes :) 

Kommer et innlegg om dagen vår senere :) 

-Har du begynt med pottetrening og hvilken erfaringer har du ? 

Har du ei prinsesse og vil vinne hårbånd trykk HER

Vil du stemme på prinsessa mi i Lano, er bare i dag og i morgen igjen TRYKKHER Tusen takk <3 

 4 Kommenter innlegget her


6

Helsestasjonen + Sissel Alexandra sine første sko

Innlegget er skrevet 23.08.2012


I dag  var vi til helsestasjonen klokka 11.00, jeg, lillegull og bestemoren min <3 Og jenta mi var 10.600 gram og 79, 50 cm. Hun er ikke liten lenger altså, tenk når hun ble født så var hun bare 3000 gram og 50 cm, tiden går så fort ! Men hun vil alltid være lille jenta til mamman sin, hehe <3 Ho går ikke ennå, det tok jeg forresten opp med helsestasjonen men ho sa at det var ingenting å være bekymret for, at det er veldig få som går når de er 1 år, de fleste er rundt 15 mnd. Så det var godt å høre ! De nærmeste vennene mine har unger som er tidlig ute og da er det så lett å sammenligne. Helsesøstra sa at når et barn er 17 mnd og ikke går så henviser de til fysioterapaut, men når helsesøstra så på hvordan ho krabber og står osv, så er det ingenting å bekymre seg over og at ho rett og slett ikke er klar ennå! Så jeg er en veldig lettet mamma :)

Etter vi var på helsestasjonen var vi å kjøpte hennes første sko,syns de var kjempe søte <3 Så nå har tulla mi sko! 

Når vi kom hjem laget bestemoren min Laks, Poteter, salat og rømme som vi koste oss med <3 Sissel Alexandra likte det kjempegodt og spiste 2 poteter, en halv laks og rømme! 

Namnam

Etter middag dro jeg og Cato og handlet og ordenet diverste mens Sissel Alexandra koste seg med oldeforeldrene sine og når vi kom hjem, var klesvasken hengt opp, maskin satt på og Lille gullet lå og sov <3 Det er greit å komme hjem igjen når det er sånn ! Nå kommer jeg bare til  å la henne sove så lenge hun vil fordi hun blir veldig trøtt av den vaksinen, men hun har faktisk aldri fått feber før av vaksiner så vi får håpe at hun ikke får det nå heller. 

Nå er morfar og Cato og henger en snor ute så det blir lettere for oss å tørke tøy, blir så fult inne med tre stativ så da måtte vi finne en bedre løsning! Jeg skal slappe av og se om Ibux kan hjelpe hodet mitt litt så når tulla våkner tenkte vi at vi skulle trille en tur ned på båt havnen! 

-Hva syns du om skoene ?

-Hvor gammel var ditt barn når det kunne gå? 


Trenger masse stemmer for at jenta mi skal vinne lanoungen 2012, så hadde blitt super glad for en stemme <3 Hun har blitt fylkesvinner så hun har en sjangs, valget er deres :-) 

Stem HER

Og ikke glem konkurransen på bloggen HER

 6 Kommenter innlegget her


10

Jeg trenger sååå mange flere stemmer

Innlegget er skrevet 22.08.2012


Jeg vet at jeg maser en god del på dere men jeg trenger virkelig stemmer på min lille prinsesse for at hun skal bli lano ungen 2012 <3 Det er 24 igjen av denne konkurransen og den som får flest stemmer blir lano ungen 2012 og vil så gjerne at godjenta mi skal bli det <3 Tenk å hatt ho på lano refilene da ! Men jeg må også si at uansett hvordan resultatet blir så er jeg mega stolt over at hun har kommet så langt og takknemlig over alle stemmer vi har fått! 

Om du vil hjelpe oss så stem HER  

tusen takk <3

Hadde også blitt super glad om du vil like dette innlegget på likerknappen, dele det på facebook , skrive et blogg innlegg og rett og slett hjelpe jenta mi å bli lano vinneren <3 Det blir aldri glemt!!

I dag har jeg hatt sikkelig hoepine/Migrene og det har rett og slett vært forferdelig, har vasket leiligheten, og gått en tur på brygga og tatt i mot mine kjære besteforeldre <3 Cato laget kjøttkaker til de kom, han er sååå flink å lage middag! 

Nå skal jeg snart legge meg og håper jeg er bedre i morgen, i morgen skal vi på helsestasjonen og kjøpe hennes første sko og jeg gleder meg <3

Ha en riktig god kveld/natt alle sammen. 

se hvor skjønn ho er, fortjener ikke ho og vinne vel ? <3

Ikke glem konkurransen på bloggen HER10 Kommenter innlegget her


2

Sissel Alexandra ble fylkesvinner

Innlegget er skrevet 20.08.2012


Jeg fikk telefon fra Lano på fredag om at Sissel Alexandra ble fylkesvinner, ble kjempeglad og kjempe stolt mamma <3 Fikk litt vondt av ei vennine av meg som også var med i konkurransen og vi konkurrete siden vi var i samme fylket, Eline er jo også så søt <3 Nå respenterer lillgull Aust agder og får ho mest stemmer nå så blir ho Lano ungen 2012, så jeg trenger fortsatt deres sin hjelp! Tusen takk for alle stemmer vi har fått, hadde det ikke vært for dere så hadde hun ikke blitt fylkesvinner, er så utrolig takknemlig! 

Som sagt så trenger vi fortsatt mange stemmer, hjelp oss å få Sissel Alexandra som Lano ungen 2012 <3 

Linken virker ikke men gå inn HER så blar dere litt ned over så finner dere henne, det er bare 25 stykker som er på den siden så lett å finne. 


Lano bildet <3

Tuuuusen takk <3 Jeg har også en gruppe som heter " Stem på Sissel Alexandra som lanoungen 2012 " Trykk HER for å melde deg inn. 


Husk konkurransen jeg har på bloggen HER2 Kommenter innlegget her


6

Sissel Alexandra fikk overraskelsesbursdag i dag

Innlegget er skrevet 19.08.2012


Fikk beskjed av Marianne i går at vi skulle møtes 12.30 i dag og at hun skulle ta oss med på tur , jeg fikk ikke vite hvor eller hva alt jeg måtte gjøre var å ta med meg Cato og Sissel Alexandra.Hun gidde meg to hint i dag via melding, da jeg maset skikkelig for var så nyskjerrig haha, hintene jeg fikk var at jeg måtte ta med cato og lillegull og at det ikke var noe skummelt, haha hjalp ingenting :p Ja også skrev hun at cato måtte kjøre for det var litt langt å gå, jeg prøvde meg på og spørre hvor langt det hadde tatt å gå og da fikk jeg ingen svar heeh=P når jeg møtte hun og Tine på odden fikk jeg beskjed om at vi skulle se på den nye leiligheten til Tina og at ho hadde flyttet til fevik og etterpå skulle vi ut og spise, dette blir koselig tenkte jeg. Vi kjørte til fevik og Tina og Linnea sto og ventet utenfor og det første Tina sier er at de var midt i lunsjen og marianne sier til Tina at vi må inn å se på den nye leiligheten, det første jeg kom til var en gjeng heeerlige folk som står å synger bursdagssang og jeg skjønte absolutt ingenting, for de som var der hadde endten hatt bursdag eller skulle ha om et par uker, så spørr jeg hvem det er til og Marianne peker på Sissel Alexandra. Jeg ble skikkelig rørt , og se noen gjøre så mye for datteren min var helt utrolig <3 De hadde baket 3 kaker og muffinser, kjøpt gaver og prinsesse tallerkener <3 Disse menneskene er ubeskrivelig og dette kommer jeg aldri til å glemme !! Jeg har bursdag 14 september og da tenkte jeg å invitere de hit på kvelden på en god middag og dessert, det fortjener de virkelig. Haha, er i sjokk ennå , de lurte meg trill rundt !!De "Store" Barna satt på kjøkkenbordet og koste seg.Haha, syns høna/Hannen (?) til Eline smakte veldig godt <3


Søte Kristina og Emine <3Namnam med kake grisejenta mii<3Sissel Alexandra, Eline og Frida <3


Dette bildet er så nydelig, det skal jeg bestille og ha i ramme på kommoden i stua <3Godjentene <3Tine, Marianne, Amalie og Linnea <3 Jeg tar alltid bilde av Marianne når ho spiser, haha

Kort fra Linn Karina og Frida Evine <3

Kort fra Sandra, eline, Kristina og Emine <3

Alle de fine gavene <3

Gå bil fra Sandra,Eline, Kristine og Emine.

Lego fra Tine og Noah

2 singletter og en genser fra Tina og Linnea

Hvit kjole og katteleken fra Linn Karina og Frida Evine

Rød kjole fra Marianne (pluss at Marianne har gitt Sissel Alexandra en kjempefin lue og dress sist helg i bursdagsgave)

 

Tuuuusen takk alle sammen, dere er bare tvers gjennom gode <3 Dette kommer aldri til å glemmes uansett, jeg var vel den eneste som ikke var pynta haha =P Sissel Alexandra fikk et  herlig barneselskap, hun koste seg mye med kake, jeg har kost meg masse og det har cato også ! Han ble jo helt rød i ansiktet og sa ikke et ord på  lang tid haha tror han egentlig ble rørt.

Ikke glem konkurransen som jeg har på bloggen !

 6 Kommenter innlegget her


8

Siste dagen man kan stemme i dag !

Innlegget er skrevet 15.08.2012


I dag er det siste dagen man kan stemme i lano konkurransen før fylkesvinnere blir trekt, Sissel Alexandra er på 1 plass i vårt fylke og er på 14 plass av alle lano unger i hele landet så hun har en stor sjangs. Hadde det ikke vært for deres stemmer så hadde hun aldri nådd så langt, så tusen hjertelig takk, setter utrolig stor pris på det. 

Vil dere gi deres stemme i dag også? Hadde blitt så glad om hun hadde blitt trekt ut men klarer det ikke uten deres hjelp !

Trykk HER for å gi din stemme. 

Tusen takk <3

Gjerne lik/del dette innlegget! 

HUSK KONKURRANSEN PÅ BLOGGEN HER

IGJEN TUSEN TAKK ! 8 Kommenter innlegget her


3

Dagens babyoutfit 04.08.2012

Innlegget er skrevet 04.08.2012Body fra Cubus,T-skjorte fra claire dk, Smokk fra barnashus, strømpebukse vet ikke, gave fra en onkel & Bukse fra name it. 

Hva syns du?


Stem på Sissel Alexandra HER

Meld deg på konkurransen jeg har på bloggen HER3 Kommenter innlegget her


hits