12

I dag er min 13 dag på røyketablettene, i går var min siste dag som røyker. Og jeg må innrømme at når jeg hadde igjen røyk fra i går så ble dagen i dag ekstra vanskelig, jeg har dessverre sprukket 2 ganger og tatt 2 røyk i dag, men fra å være stor røyker til 2 røyk syns jeg ikke er alt for verst men alikavel så er jeg litt skuffet over meg selv for jeg skulle jo være helt røykfri fra i dag.... Men jeg gir ikke opp , jeg skal klare dette uansett, nå er det ikke røyk i hus og jeg skal ikke på butikken på noen dager hehe. 

Noen spørsmål til dere som har mere erfaring eller kjenner noen som har erfaring med champix :

-Jeg fikk vite av legen og andre folk jeg kjenner at røyken skulle smake vondt rundt dag 8, dette er noe som ikke har skjedd i det hele tatt. Gjorde den det på deg?

-Jeg fikk også vite av legen min at den tok bort røyksuget og alt jeg trengte var motivasjon , men røyksuget er her for fullt. ble røyk suget borte for deg? 

Og til alle som har sluttet, uansett hvordan måte dere har sluttet på. 

Hvor lenge varte røyksuget deres, da mener jeg både det fysiske og psykiske ? 

Personlig syns  jeg det psykiske er det aller verste, alle vanene man har og venne seg til at man ikke skal ut å ta en røyk som man bruker og hva skal man gjøre i stedet ble mitt dillemma i dag. 

Mine verste vaner : 

-morgenrøyken (om jeg får anledning tar jeg ofte 2-3 da)

-røyking mens jeg prater i tlf (jeg bruker alltid å prate i tlf ute og røyke gjennom hele samtalen)

-etter mat (det har jeg alltid gjort, gått ut først og ryddet etterpå haha) 

-tv/film røyken ( tar en røyk mellom hver episode jeg ser eller setter filmen på pause) 

Sånn har jeg håndtert det i dag : 

-Når jeg sto opp så satt jeg meg på sofaen mens cato matet Sissel Alexandra, spiste en liten bit sjokolade (fyfy) og tok røyketabletten min 

-Jeg har bare pratet i en tlf i dag, den var veldig viktig så  det måtte jeg, samtalen varte en stund så den første røyken jeg sprakk på var i slutten i samtalen for jeg er så vant med å røyke mens jeg pratet i tlf og det å vite at i gangen i jakke lommen var det røyk, ble for mye. Den andre røyken tok jeg så jeg ikke skulle ha noe mere røyk, det er egentlig veldig teit å gjøre for jeg kunne jo ha knekt den og kastet den, menmen... 

.-i dag hadde vi gryterett til middag, salat og pitabrød noe som er sånn halveis tung mat og dermed blir man ekstra røykesjuk og når jeg spiser sånn mat så bruker jeg å ta en pause i maten med å ta en røyk også spise videre også avslutte med en røyk når jeg er ferdig med å spise før jeg ryddet, i dag gikk brukte jeg dataen til pause for å ikke sprekke, haha. 

-tv/film har det ikke blitt noe særlig av i dag så den har jeg sluppet. 

.

I morgen skal vi på kultur dag her i Grimstad også på cafe etterpå med noen venniner og jentene deres, men vurderer om vi skal ta turen innom cafeen eller om vi rett og slett skal droppe det for der er det mange som røyker og man kjenner røyklukten lang vei.. Vi får se, men vi skal hvertfall på kulturdag og kose oss <3 


Dette er min motivasjon, mamma elsker deg Sissel Alexandra <3 
12 Kommenter innlegget her


hits