7

Shopping

Innlegget er skrevet 30.11.2012


I dag dro vi til sørlandsenteret for å handle klær til lille snuppa vår, hun manglet en god del så da må man bare uansett hvor lite lommeboka har lyst ! Vi koset oss veldig, spiste på burger king hvor lille snuppa fikk pannekaker, trillet rundt, lo, pratet og handlet! Koselig familie dag <3 


Hello Kitty lue og votter som tåler snø og vann, strikket halskrage og votter og boblejakke. 


2 ullpysjer og 1 vanlig pysj :) 


2 hello kitty strømpebukser, 3 par rosa sokker, 1 par jule sokker, 3 eventyr truser og 3 eventyr sokker :) Måtte kjøpe inn hennes første truser så har hun når vi skal begynne med potte trening :)) 

One peace, syns den var så utrolig søt også flis jakke :)


2 Ullbodyer og ullbukse :) 

Også fikk jeg kjøpt meg noen vinter sko, blir litt kaldt med sommersko/vårsko i denne kulden. 

//Bildet tatt fra dinsko//

Prinsessa koser seg etter en lang dag <3 


Hint til morgendagen advents give away : 

* Gavekort *

*passer til jente/dame

-Hvor tror du det er i fra ? 

 7 Kommenter innlegget her


0

Øvelseskjøring og hjertepotet

Innlegget er skrevet 26.11.2012


Heisann allesammen :) I dag slappet vi av hjemme og etterhvert kom svigermor for å øvelseskjøre med meg, jeg øvelseskjørte i to timer og fikk jammen meg trent på mye den tiden. Rundkjøringer,lyskryss, ned og opp giring, 60-70 soner, blinke forbi biler, bakkestart og rygging. Jeg merker at når jeg har hatt så pass lang pause siden jeg drev og øvelseskjørte sist gang at det er en del som er glemt men man kommer fort inn i det igjen og nå ser jeg rett og slett bare fremover og kan nesten ikke vente med å få lappen, for det er rett og slett bare noe jeg har nødt å ha nå, man blir så utrolig avhengi av andre når man er uten. Jeg har gått på teori kurs og skal på siste dagen i morgen, og jeg tok noen tester på teoritentamen.no i ste men fikk litt mange feil syns jeg og hadde egentlig bestemt meg for å dra å prøve å ta prøven i løpet av denne uken, menmen vi får se hva som skjer. 

I dag når vi skulle skrelle poteter så fant vi en hjertepotet haha, syns det var litt trist og skrelle den ferdig!=D 

-Har du noen tips når det gjelder bil-teori? 

-var ikke hjerte poteten søt vel?

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HERKommenter innlegget her


2

Ut på tur, aldri sur!

Innlegget er skrevet 19.09.2012


I dag våknet Cato med kjeeeempe hodepine og 3 dagen med hovent øye, stakkars gutten :( Han har så vondt at han så vidt klarer å bøye hodet og bevege seg, får skikkelig vondt av han !! Han er den siste som fortjener dette, verdens beste pappa, mann og kokk <3 

Siden jeg ikke har bil lappen og hadde avtale om å møte Kristina og Emine så kom svigermor og hjalp til, hun parkerte bilen sin her og kjørte vår bil og vi gikk alle sammen i lyslaupa, noe som var kjeeeempe koselig <3 Vi hadde med tom og jerry kjeks til jentene og Kristina hadde med pølser og lomper :) Vi satt oss ned på en benk og koset oss, der fikk Emine springe rundt og kose seg og Sissel Alexandra satt å koste seg på fangene våret, litt i vogna og litt på bakken, hun var ikke i kjempe form i dag lillegull så hun var stille og trivdes godt med å bare sitte på rumpestumpen ! 

Tok flere bilder, men de har Kristina så de kommer i morgen :) 

Etter vi var der så dro vi en tur innom butikken og handlet litt så var det hjem og driver nå med å lage taco så nå skal vi kose oss <3 Håper cato er bedre til i morgen stakkaren og at sissel alexandra har topp energi, mine to elsklinger ! <3 

Gjerne gi en stemme på Sissel Alexandra HER

Og husk konkurransen min HER2 Kommenter innlegget her


6

Middag med godjenter &lt;3

Innlegget er skrevet 15.09.2012


I går så ble jeg et ekstra år, 22 år. Årene går så fort og jeg føler meg skikkelig gammel haah =P Håper det neste året går tregt! Jeg fikk photoshop av Cato, wiii det er noe jeg har ønsket meg i 2-3 år, så ble kjempe glad <3 Og av Lille jenta mi fikk jeg en kjempe søt bilderamme som står "hjerteknuser" oppe også er det bilde av en engel nede også fikk jeg verdens søteste kort av de! 

 
verdens beste kort <3

Ellers koset vi oss veldig hele dagen, fikk mange telefoner, tekstmeldinger og facebook meldinger ! Jeg hadde invitert noen søte snupper på middag og dessert som Cato skulle kokkolere for, det var kjempekoselig <3 

Min fantastiske mann laget middag til oss alle sammen, bakt potet ! <3

En liten Linnea som ikke ville legge seg og heller ville være våken med oss "voksne" :))

Søte søte Sandra <3

Godt med Cola :D

Haha, jeg er litt glad i rømme !

En fin gjeng, manglet bare Tine <3 

Dessverre måtte jeg dra fra mine egne gjester FØR dessert, mens de ble sittenedes her alene fordi jeg måtte til legevakten, fikk skikkelig dårlig samvitiighet rett og slett! Men håper dere koset dere resten av kvelden i min lille opppyntede perfect home leilighet haha =P 

Tusen takk til Marianne og Tine som stilte opp med barnepass i dag da jeg måtte en liten tur til legevakten igjen :) Dere er herlige <3 

 

  6 Kommenter innlegget her


2

Gårsdagens bursdag og kveldens perfect home party

Innlegget er skrevet 14.09.2012


Blogget ikke i går siden jeg hadde sinnsykt hodeverk og orket ikke å sitte noe særlig på data. Vi var på en møte i går også var vi i 1 års bursdag til herlige Eline <3 Det var kjempe koselig ! Jeg sitter med hodeverk i dag også dessverre så i steden for å skrive så mye så legger jeg ved en del bilder fra i går, enjooy!

Far&datter <3

Eline bursdagsbarnet og Amanda leker med sugerør, hehe =P

 Hmm, en liten sjokoladekake smule?=Den kjempe god kake laget av verdens beste Sandra <3 

Selvom vi bare ble 4 "voksne" med barn så var det kjempe koselig og Eline er en supersøt liten jente <3 Og hun og Sissel Alexandra kommer til å få så mye nytte av hverandre fremover og opp igjennom årene for de er nesten like gamle, bare 1 mnd forskjell !


I dag har vi hatt perfect home party, det kom 5 jenter og det var koselig. Mitt første party etter jeg ble forhandler eller det første noen gang egentlig hehe. 

Lik gjerne perfect home facebook siden min HER å få med deg nyheter, tilbud og det blir også give away når det er 100 som liker siden :))

-Liker du perfect home?

Gi gjerne en stemme på Sissel Alexandra HER

Husk konkurransen min HER

Nå skal jeg legge meg, så ha en god natt alle sammen :) 2 Kommenter innlegget her


6

Farget hår og en pitteliten photoshot

Innlegget er skrevet 11.09.2012


-Hva syns du ? 

-Kledde jeg det ? 


Stem gjerne på jenta mi HER

og meld deg gjerne på konkurransen HER

 6 Kommenter innlegget her


10

Dagen i dag i bilder

Innlegget er skrevet 10.09.2012


I dag tenkte jeg at jeg bare skulle legge ut bilder fra dagen vår, husk at bilder sier mere enn 1000 ord <3 

Mamma elsker deg!


Minner dere på konkurransen på bloggen HER

 10 Kommenter innlegget her


4

Kristiansand dyrepark

Innlegget er skrevet 02.09.2012


I dag har vi vært i dyreparken med svigerfamilien (Moren,Stefaren, og broren til Cato ) noe som var kjempe koselig <3 Kaila hadde spydd i natt så de kunne ikke komme i dag, og Christine & Anine  har gått og letet etter oss uten fangst, hehe menmen ;) Har vært en helt nydelig dag i dyreparken i dag og Sissel Alexandra har kost seg kjempe mye, hun gikk en god del i dag , jeg og farmoren hennes leide henne i hver vår hånd og hun gikk og koste seg, hihi! Vi koste oss med vaffler som svigermor hadde stekt, drakk kaffe og koste oss. Sissel Alexandra fikk prøve tekoppene og onkel Emil vant en bamse til henne<3 Hun har strålt i hele dag ! 

Godt med kaffe og vaffel =D 

Sissel Alexandra syns det var toppers med vaffel ! ;)

Koooooser seg <3

Så godt med vaffel <3 

Ute å går med Onkel Emil <3 

Flyr med besten <3

Vi ankom dyreparken 13.00 og var der til ca 17.30 timene gikk fort, men det gjør det som regel når man er i godt lag ! Vi dro en rask tur innom burgerking etter dyreparken, Sissel Alexandra koste seg med små pannekaker der og vi bestilte oss whooper cheese meny når vi kom hjem fikk lillegull en skål grøt, leke seg litt også var det en tørr bleie, tannpuss og rett i seng :) I morgen på dagen skal vi til Lysløypa sammen med Kristina og Emine, så nå skal jeg sette baetteriet til reflex kamera på lading, sette på en vaskemaskin, se en episode av The walking dead så er det natt for oss "store" også ! 

-Har du vært i Kristiansand dyrepark før ? 

-Hva syns du om bildene ?Vil du bli ukens blogg, månedens blogg eller få anbefaling trykk HER

Vil du vinne skjønne hårbånd til din prinsesse trykk HER

SISTE DAGEN DET GÅR ANN Å STEMME I DAG, TRYKK HER 

Lik gjerne dette innlegget <3 4 Kommenter innlegget her


0

Lørdagstur på Cafe

Innlegget er skrevet 01.09.2012


I dag har vi vært på odden spiseri sammen med 4 venniner og alle deres skjønne barn <3 De små var også i ballrommet, men Sissel Alexandra ville veldig fort ut der i fra så da koste hun seg i vognen med vann og tom og jerry kjeks ! Det var kjempe koselig og bare slappe av på cafeen og prate og se på de små leke seg :-) Jeg kjøpte en kjøttkake middag som jeg tenkte at jeg og Sissel Alexandra skulle dele, jeg tok noen biter og lillemor resten haha, ho er så glad i mat noe som er godt for mamman å vite <3 Tusen takk for en koselig dag snuppiser! 

4 barn leker seg i ballrommet, haha =D

Tullejenta <3

Pene Marianne <3

Blidfisen <3

Koser seg i vogna :) 

Nå har vi koset oss med pizza som min kjære Cato har laget <3 Han er en superkokk !! Sjekk ut mat bloggen hans HER Og nå skal vi kose oss med litt lørdagsgodt og se The Walking Dead før det er natta. I morgen skal vi til dyreparken med svigerfamilien og Marianne og hennes 2 skjønne jenter <3 Det gleder vi oss masse til :) 
-Har du sett The walking Dead ?

-Er ditt barn flink og spise ?

Vil du bli ukens, månedens blogg eller få anbefaling meld deg på HER

Om du vil vinne kjempe nydelig hårpynt til din prinsesse trykk HER 

Hadde blitt kjempe glad for stemmer på min kjære datter i Lano konkurransen, i morgen er siste dagen det går ann å stemme. Trykk HER tusen takk <3


Kommenter innlegget her


2

Taco kos

Innlegget er skrevet 31.08.2012


I dag sov Sissel Alexandra helt til 10.45 og hun bruker som regel og våkne 08.00 så gjett om det var deilig for mamman og pappan da, lille sovedyret vårt <3 Vi koset oss i pysjen ganske lenge alle sammen i dag hihi, er så deilig å gå å daffe og ikke gjøre en ting. Skulle vært på fevik og møte Sandra og Eline klokka 15.00 i dag for vi skulle til en butikk som tar ut bilder fra hardisken men som den somla jeg er så møttes vi der klokka 17.30 haha =P Cato kjørte meg til fotballbanen også kom sandra og hentet meg der, og når vi hadde kommet frem til butikken så fant jeg ut at cato hadde lommeboken, haha og han stengte 18.00 og jeg prøvde å ringe Cato men han hadde jo selvfølgelig ikke med seg tlf sin så da rakk vi det ikke, så da ble det hjem og lage taco til oss "voksne" også hadde Sandra med seg fiskekaker og vi hadde poteter som lagde til jentene, det var kjempe koselig <3 Eline satt i stolen og kastet ned mat og Sissel Alexandra spiste opp maten etter henne haha! 

Jeg tok bilder av Cato og Sissel Alexandra også men de ble så små at de så vidt synes :( Så da legger jeg heller inn et annet bilde av prinsessa mi <3

På stranden og koste seg med kjeks <3 

Nå har jeg fått vasket og ryddet nede, satt på vaskemaskin, Sissel Alexandra har fått badet, litt grøt og kos og fikk ikke lagt seg før ca 21.30. En koselig dag <3 

Det kommer konkurranse på bloggen om litt, så følg med ! Det er noe til prinsesser :-) 

Vil du bli ukens, månedens eller få blogg anbefaling meld deg på HER

Trenger også leser historier, send på mail til antonettesverden@hotmail.no

Blir også veldig glad for en stemme på lille jenta mi HER2 Kommenter innlegget her


hits