7

Shopping

Innlegget er skrevet 30.11.2012


I dag dro vi til sørlandsenteret for å handle klær til lille snuppa vår, hun manglet en god del så da må man bare uansett hvor lite lommeboka har lyst ! Vi koset oss veldig, spiste på burger king hvor lille snuppa fikk pannekaker, trillet rundt, lo, pratet og handlet! Koselig familie dag <3 


Hello Kitty lue og votter som tåler snø og vann, strikket halskrage og votter og boblejakke. 


2 ullpysjer og 1 vanlig pysj :) 


2 hello kitty strømpebukser, 3 par rosa sokker, 1 par jule sokker, 3 eventyr truser og 3 eventyr sokker :) Måtte kjøpe inn hennes første truser så har hun når vi skal begynne med potte trening :)) 

One peace, syns den var så utrolig søt også flis jakke :)


2 Ullbodyer og ullbukse :) 

Også fikk jeg kjøpt meg noen vinter sko, blir litt kaldt med sommersko/vårsko i denne kulden. 

//Bildet tatt fra dinsko//

Prinsessa koser seg etter en lang dag <3 


Hint til morgendagen advents give away : 

* Gavekort *

*passer til jente/dame

-Hvor tror du det er i fra ? 

 7 Kommenter innlegget her


10

Give away julekalender til dere !

Innlegget er skrevet 30.11.2012


Hei alle sammen :) Har gått en stund nå og tenkt på og arrangere en julekalender for dere, det blir forskjellig gaver fra dag til dag.Det blir alt fra smykker til hårpynt for små prinsesser, så følg med! Jeg legger ut giveaway hver eneste dag med bilde så dere melder dere på der og da, og det er fullt mulig og melde seg på flere give awayer selvom du har vært med på noen fra før eller vunnet noe, man kan vinner flere ganger om man har flaksen med seg :) Premie hver dag, en vinner hver dag, alle vinnere blir annonsert på selveste julaften!

Blir veldig glad om dere deler dette innlegget så flest mulig kan få melde seg på ! Kommer en oppdatering fra dagen vår etterpå og da kommer noen hint om morgendagens give away. 

*Gjerne følg meg på facebook så får dere med dere alle oppdateringer*

LUKE NR 1.10 Kommenter innlegget her


22

Vil du bli ukens blogg ?

Innlegget er skrevet 30.11.2012


Heihei alle sammen :) Tenkte at siden jeg nettopp har kommet tilbake etter ingenting blogging på en god stund og i tillegg har skaffet meg nytt design så skal jeg kåre en av dere til ukens blogg, bilde med link kommer i sidemenyen! Håper så mange som mulig deltar og at dere liker/deler dette innlegget, blir dette populært så fortsetter vi med det selvfølgelig hver eneste uke. 

Gjerne del dette innlegget videre ! :-) 
22 Kommenter innlegget her


0

Øvelseskjøring og hjertepotet

Innlegget er skrevet 26.11.2012


Heisann allesammen :) I dag slappet vi av hjemme og etterhvert kom svigermor for å øvelseskjøre med meg, jeg øvelseskjørte i to timer og fikk jammen meg trent på mye den tiden. Rundkjøringer,lyskryss, ned og opp giring, 60-70 soner, blinke forbi biler, bakkestart og rygging. Jeg merker at når jeg har hatt så pass lang pause siden jeg drev og øvelseskjørte sist gang at det er en del som er glemt men man kommer fort inn i det igjen og nå ser jeg rett og slett bare fremover og kan nesten ikke vente med å få lappen, for det er rett og slett bare noe jeg har nødt å ha nå, man blir så utrolig avhengi av andre når man er uten. Jeg har gått på teori kurs og skal på siste dagen i morgen, og jeg tok noen tester på teoritentamen.no i ste men fikk litt mange feil syns jeg og hadde egentlig bestemt meg for å dra å prøve å ta prøven i løpet av denne uken, menmen vi får se hva som skjer. 

I dag når vi skulle skrelle poteter så fant vi en hjertepotet haha, syns det var litt trist og skrelle den ferdig!=D 

-Har du noen tips når det gjelder bil-teori? 

-var ikke hjerte poteten søt vel?

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HERKommenter innlegget her


16

Prøvebilder til julekortet

Innlegget er skrevet 24.11.2012


Hei alle sammen :) 1 mnd til julaften i dag, tiden går fort altså. Vi tok et par prøvebilder til julekortet i dag som jeg tenkte å vise dere :) Til mandag skal vi få kjøpt en helt hvit strømpebukse og en ny nisselue og ta flere bilder så får vi se hvem vi bestemmer oss for :-) 


-Hva syns du om bildene ?

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER


 16 Kommenter innlegget her


hits