10

Når noen prøver bevisst å såre deg....

Innlegget er skrevet 12.10.2012


.....så IKKE bli såret! Noen ganger kan man ikke noe for det, men hvertfall lat som du ikke tar deg nær av det, ikke la den personen få gleden av å såre deg og ihvertfall ikke til å se at du blir såret!! Det er vondt når en person som har stått deg veldig nær snur ryggen til deg og prøver å såre deg alt hun kan, det gjør forferdelig vondt og smerten er ubeskrivelig, en person du har sett for deg at skal være i livet ditt, en person du kan prate med alt om, en person du stoler 1000 % på og en person du er ubeskrivelig glad i. En dag kommer det at denne personen snur ryggen til deg for en liten uenighet, etter alt dere har vært gjennom gjør denne personen det og ikke bare det men prøver på alle mulige måter og såre deg. Jeg vet at jeg ikke er den enste som har opplevd/opplevd dette, det skjer daglig og det er forferdelig vondt. Det er nå 4 mnd siden en person gjorde dette mot meg og i dag prøvde denne personen å såre meg veldig, klarte hun det ? NEI! Hvorfor? Fordi hun ikke er verdt det, hun har ikke bare snudd ryggen til meg men også min datter, og jeg har godtatt det og hun prøver fortsatt å såre meg, hvorfor gidder hun å bruke så mye energi tenker jeg, har vel rett og slett ikke noe bedre å gjøre. klokka er tolv på natta, resten av folke ligger sikkert å sover og hun sitter sikkert på facebook og kjeder seg. Jeg ble ikke såret, fordi jeg beskytter meg selv fra å bli det men jeg ble litt små lei meg, det tror jeg alle hadde blitt. Men jeg kunne ikke hatt den bedre for tiden og jeg elsker livet mitt akkurat sånn som det er nå

Det bør dere tenke også som har noen om jeg kan kalle de "pitbuller" i livet deres som vil komme under huden deres og knurre og bite og får å få de løs så må dere rett og slett bruke tang ! Dere skjønner sikkert hva jeg vil frem til, jeg måtte bare bruke det pitbull utrykket mitt haha. Du har 2 valg, det ene er å bruke all energi du har på den personen, svare tilbake, såre tilbake, prøve å gjøre livet surt, rett og slett falle på den personen sitt nivå eller du kan gjøre det som er best for deg selv, en måte å både skjerme deg selv og samtidlig lar du den personen få 0 glede av å holde på som den gjør. Du rett og slett overser både det den sier, gjør og skriver, i mitt tilfelle skrev hun det på facebook, jeg leste det men overså det etterpå, jeg skrev ingenting for jeg gidder ikke å bry meg. Selvfølgelig har du lov å bli såret, lei deg og følelser du får, det er menneskelig men ikke vis det til den personen for du fortjener mye bedre enn at denne personen skal få glede av det den holder på meg, du er rett og slett såå myye bedre og dont you forget it

Det er sent og jeg har ei lita prinsesse som jeg skal ha energi til i morgen , men håper dere forstå poenget mitt, er ikke en mester på å forklare akkurat menmen.

heart

EN poitiv ting i alt, dette er min 5 dag som røykfri, weee =D

-Har du en pitbull i livet ditt og hvordan håndterer du det?

- forsto dere poenget mitt?

STEM GJERNE PÅ MITT SJARMTROLL HER <310 Kommenter innlegget her


0

Jo Dee Messina - If Heaven Was Needing A Hero

Innlegget er skrevet 07.10.2012


I will always miss you mommy and i will always love you, because you where and are the best ALWAYS ! <3Kommenter innlegget her


12

I dag er min 13 dag på røyketablettene, i går var min siste dag som røyker. Og jeg må innrømme at når jeg hadde igjen røyk fra i går så ble dagen i dag ekstra vanskelig, jeg har dessverre sprukket 2 ganger og tatt 2 røyk i dag, men fra å være stor røyker til 2 røyk syns jeg ikke er alt for verst men alikavel så er jeg litt skuffet over meg selv for jeg skulle jo være helt røykfri fra i dag.... Men jeg gir ikke opp , jeg skal klare dette uansett, nå er det ikke røyk i hus og jeg skal ikke på butikken på noen dager hehe. 

Noen spørsmål til dere som har mere erfaring eller kjenner noen som har erfaring med champix :

-Jeg fikk vite av legen og andre folk jeg kjenner at røyken skulle smake vondt rundt dag 8, dette er noe som ikke har skjedd i det hele tatt. Gjorde den det på deg?

-Jeg fikk også vite av legen min at den tok bort røyksuget og alt jeg trengte var motivasjon , men røyksuget er her for fullt. ble røyk suget borte for deg? 

Og til alle som har sluttet, uansett hvordan måte dere har sluttet på. 

Hvor lenge varte røyksuget deres, da mener jeg både det fysiske og psykiske ? 

Personlig syns  jeg det psykiske er det aller verste, alle vanene man har og venne seg til at man ikke skal ut å ta en røyk som man bruker og hva skal man gjøre i stedet ble mitt dillemma i dag. 

Mine verste vaner : 

-morgenrøyken (om jeg får anledning tar jeg ofte 2-3 da)

-røyking mens jeg prater i tlf (jeg bruker alltid å prate i tlf ute og røyke gjennom hele samtalen)

-etter mat (det har jeg alltid gjort, gått ut først og ryddet etterpå haha) 

-tv/film røyken ( tar en røyk mellom hver episode jeg ser eller setter filmen på pause) 

Sånn har jeg håndtert det i dag : 

-Når jeg sto opp så satt jeg meg på sofaen mens cato matet Sissel Alexandra, spiste en liten bit sjokolade (fyfy) og tok røyketabletten min 

-Jeg har bare pratet i en tlf i dag, den var veldig viktig så  det måtte jeg, samtalen varte en stund så den første røyken jeg sprakk på var i slutten i samtalen for jeg er så vant med å røyke mens jeg pratet i tlf og det å vite at i gangen i jakke lommen var det røyk, ble for mye. Den andre røyken tok jeg så jeg ikke skulle ha noe mere røyk, det er egentlig veldig teit å gjøre for jeg kunne jo ha knekt den og kastet den, menmen... 

.-i dag hadde vi gryterett til middag, salat og pitabrød noe som er sånn halveis tung mat og dermed blir man ekstra røykesjuk og når jeg spiser sånn mat så bruker jeg å ta en pause i maten med å ta en røyk også spise videre også avslutte med en røyk når jeg er ferdig med å spise før jeg ryddet, i dag gikk brukte jeg dataen til pause for å ikke sprekke, haha. 

-tv/film har det ikke blitt noe særlig av i dag så den har jeg sluppet. 

.

I morgen skal vi på kultur dag her i Grimstad også på cafe etterpå med noen venniner og jentene deres, men vurderer om vi skal ta turen innom cafeen eller om vi rett og slett skal droppe det for der er det mange som røyker og man kjenner røyklukten lang vei.. Vi får se, men vi skal hvertfall på kulturdag og kose oss <3 


Dette er min motivasjon, mamma elsker deg Sissel Alexandra <3 
12 Kommenter innlegget her


2

Sissel Alexandra er 14 mnd i dag!

Innlegget er skrevet 01.10.2012


Det har blitt veldig lite blogging i det siste, men i dag måtte jeg bare skrive et innlegg, lille jenta mi har faktisk blitt stor (hverfall litt, hihi) 14 hele mnd i dag. Hvor har tiden blitt av ? Det er jo ikke så lenge siden jeg holdt henne i armene mine for første gang, der hun var 50 cm lang og 3000 gram stor! Tiden har gått veldig fort, og det er vel ikke lenge til jeg sitter å blogger om 2 års dagen HAHA! 

Sissel Alexandra utvikler seg bare mere og mere og jeg er verdens stolteste mamma <3 

Ord hun sier nå :

-Dada (betyr hade, lærte seg det i går faktisk av stefaren til Cato, vi har sagt det veldig lenge men hun gadd ikke å si det før han sa det haha) 

-Hei 

-Pappa 

-Mamma 

- mmmm (når hun spiser ting som smaker veldig godt ) 

-Nei

Om jeg ikke har glemt noen, så sier hun 6 ord til nå :-) 

Ting hun kan/gjør : ¨

-Åler seg 

- kryper (merk kryper ikke krabber)

-sitte

-sitte på kne

-reise seg

-går etter sofa, bord, rundt i sengen osv 

-Vinke

-klappe 

-så stor hun er 

- vet hva som er skoa 

- kan hvor nesa er

-hun viser alt hun har/leker med

-legger seg ned i sengen når vi sier "legg deg ned " 

Tror ikke det er noe jeg har glemt nå da bare fører jeg det opp igjen :) 


Vi hadde pizzabakeren i går så lille tulla fikk et stykke som ble igjen til middag i dag <3 Matmonsteret mitt! =DI morgen skal jeg på perfect home party også etter det skal jeg, Sissel Alexandra og Cato bort en tur et par dager, noe som kommer til å bli veldig godt , da skal vi bare kose oss og slappe av:) Det er noe alle trenger en gang i blandt tror jeg ! 

-Hvor gammel var ditt barn når det begynte å gå?

Gjerne lik perfect home siden min på facebook HER (har forresten kommet ut nytt tilbud der nå) 

ikke glem konkurransen på bloggen HER 

og gjerne gi en stemme til mitt sjarmtroll HER


 2 Kommenter innlegget her


hits