20

Røykeslutt- tror du denne kuren virker?

Innlegget er skrevet 27.09.2012


Da jeg var 14 år begynte jeg å røyke, og det var ikke snakk om lite så lenge jeg har røykt så må jeg vel kalle meg selv stor-røyker , det kan gå tid mellom hver gang jeg røyker men når jeg først går ut å tar meg en røyk så kan jeg ta opptil 6 stykker på rad og rekke, sitter jeg i telefon er jeg avhengi av å røyke og røyker som regel gjennom hele telefonsamtalen og jeg snakker ikke lite i telefon haha. Røyk er noe svineri og det tar både økonomi og helse, jeg merker når jeg går lange turer at røyken ødelegger totalt kondisen, og jeg må endten røyke mye eller slutte for å trappe ned har jeg prøvd og det funker ikke for meg. Noe som egentlig er bra, for da vet jeg innerst inne at jeg må slutte for å røyke mye har jeg veldig lite lyst til lenger, og jeg har mange motivasjoner. Sissel Alexandra er selvfølgelig den beste motivasjonen , helse, økonomi og alt stresset det fører med seg å røyke. 

Jeg har prøvd uttalige ganger å slutte men jeg har sprukket etter veldig kort tid, så jeg tok valget å dra til fastlegen min og be om hjelpe til røykeslutt for jeg innså at å klare å slutte på egenhånd var rett og slett for vanskelig. Som alle leger var han veldig positiv  til at jeg ville slutte å røyke i så "ung" alder og han skrev ut en resept på røyketabletter dette var for 2-3 mnd siden og jeg lot vær med å hente de og klarte å rote bort resepten. 

Etter en stund tok jeg til meg motet med å dra til fastlegen igjen og jeg fikk en elektronisk resept og hentet de sist lørdag. Røyketablettene heter champix og som jeg har fortsått så har det hjulpet mange. 

Jeg begynte på søndag med å ta en røyketablet på morgene, det samme på mandag og tirsdag. I går begynte jeg med en på morgene og kvelden og det samme skal jeg gjørre i dag og dagene fremover, men tanke på at jeg er en storrøyker så skal jeg gå på disse tablettene i 3 mnd , man velger en dag mellom dag 8-14 som man vil slutte og skiver det ned før man begynner på tablettene, jeg har valgt dag 13 som er 5 oktober og jeg SKAL klare det. 

4 ukers startpakning ferdig tilpasset anbefalt opptitrering.

Jeg fikk først resept på 4 ukers kur og betalte 777 kroner så jeg må ha to pakninger til før jeg kan slutte på de. Men hallo røyk er jo myyye dyrere, jeg kan ikke anbefale dere disse tablettene ennå da jeg ikke har sluttet ennå og vet ærlig talt ikke om de funker men skal oppdatere dere! 

-Har du noen erfaringer med røykeslutt /champix?

-Om du har, hvordan fungerte de på deg? 

Blir veldig glad for å høre DIN mening. 

 


Husk konkurransen  HER

Gi gjerne din stemme HER

 20 Kommenter innlegget her


2

Never grow up

Innlegget er skrevet 19.09.2012


Gi gjerne en stemme HER

Husk konkurransen HER
2 Kommenter innlegget her


2

Ut på tur, aldri sur!

Innlegget er skrevet 19.09.2012


I dag våknet Cato med kjeeeempe hodepine og 3 dagen med hovent øye, stakkars gutten :( Han har så vondt at han så vidt klarer å bøye hodet og bevege seg, får skikkelig vondt av han !! Han er den siste som fortjener dette, verdens beste pappa, mann og kokk <3 

Siden jeg ikke har bil lappen og hadde avtale om å møte Kristina og Emine så kom svigermor og hjalp til, hun parkerte bilen sin her og kjørte vår bil og vi gikk alle sammen i lyslaupa, noe som var kjeeeempe koselig <3 Vi hadde med tom og jerry kjeks til jentene og Kristina hadde med pølser og lomper :) Vi satt oss ned på en benk og koset oss, der fikk Emine springe rundt og kose seg og Sissel Alexandra satt å koste seg på fangene våret, litt i vogna og litt på bakken, hun var ikke i kjempe form i dag lillegull så hun var stille og trivdes godt med å bare sitte på rumpestumpen ! 

Tok flere bilder, men de har Kristina så de kommer i morgen :) 

Etter vi var der så dro vi en tur innom butikken og handlet litt så var det hjem og driver nå med å lage taco så nå skal vi kose oss <3 Håper cato er bedre til i morgen stakkaren og at sissel alexandra har topp energi, mine to elsklinger ! <3 

Gjerne gi en stemme på Sissel Alexandra HER

Og husk konkurransen min HER2 Kommenter innlegget her


6

Middag med godjenter &lt;3

Innlegget er skrevet 15.09.2012


I går så ble jeg et ekstra år, 22 år. Årene går så fort og jeg føler meg skikkelig gammel haah =P Håper det neste året går tregt! Jeg fikk photoshop av Cato, wiii det er noe jeg har ønsket meg i 2-3 år, så ble kjempe glad <3 Og av Lille jenta mi fikk jeg en kjempe søt bilderamme som står "hjerteknuser" oppe også er det bilde av en engel nede også fikk jeg verdens søteste kort av de! 

 
verdens beste kort <3

Ellers koset vi oss veldig hele dagen, fikk mange telefoner, tekstmeldinger og facebook meldinger ! Jeg hadde invitert noen søte snupper på middag og dessert som Cato skulle kokkolere for, det var kjempekoselig <3 

Min fantastiske mann laget middag til oss alle sammen, bakt potet ! <3

En liten Linnea som ikke ville legge seg og heller ville være våken med oss "voksne" :))

Søte søte Sandra <3

Godt med Cola :D

Haha, jeg er litt glad i rømme !

En fin gjeng, manglet bare Tine <3 

Dessverre måtte jeg dra fra mine egne gjester FØR dessert, mens de ble sittenedes her alene fordi jeg måtte til legevakten, fikk skikkelig dårlig samvitiighet rett og slett! Men håper dere koset dere resten av kvelden i min lille opppyntede perfect home leilighet haha =P 

Tusen takk til Marianne og Tine som stilte opp med barnepass i dag da jeg måtte en liten tur til legevakten igjen :) Dere er herlige <3 

 

  6 Kommenter innlegget her


2

Gårsdagens bursdag og kveldens perfect home party

Innlegget er skrevet 14.09.2012


Blogget ikke i går siden jeg hadde sinnsykt hodeverk og orket ikke å sitte noe særlig på data. Vi var på en møte i går også var vi i 1 års bursdag til herlige Eline <3 Det var kjempe koselig ! Jeg sitter med hodeverk i dag også dessverre så i steden for å skrive så mye så legger jeg ved en del bilder fra i går, enjooy!

Far&datter <3

Eline bursdagsbarnet og Amanda leker med sugerør, hehe =P

 Hmm, en liten sjokoladekake smule?=Den kjempe god kake laget av verdens beste Sandra <3 

Selvom vi bare ble 4 "voksne" med barn så var det kjempe koselig og Eline er en supersøt liten jente <3 Og hun og Sissel Alexandra kommer til å få så mye nytte av hverandre fremover og opp igjennom årene for de er nesten like gamle, bare 1 mnd forskjell !


I dag har vi hatt perfect home party, det kom 5 jenter og det var koselig. Mitt første party etter jeg ble forhandler eller det første noen gang egentlig hehe. 

Lik gjerne perfect home facebook siden min HER å få med deg nyheter, tilbud og det blir også give away når det er 100 som liker siden :))

-Liker du perfect home?

Gi gjerne en stemme på Sissel Alexandra HER

Husk konkurransen min HER

Nå skal jeg legge meg, så ha en god natt alle sammen :) 2 Kommenter innlegget her


6

Farget hår og en pitteliten photoshot

Innlegget er skrevet 11.09.2012


-Hva syns du ? 

-Kledde jeg det ? 


Stem gjerne på jenta mi HER

og meld deg gjerne på konkurransen HER

 6 Kommenter innlegget her


10

Dagen i dag i bilder

Innlegget er skrevet 10.09.2012


I dag tenkte jeg at jeg bare skulle legge ut bilder fra dagen vår, husk at bilder sier mere enn 1000 ord <3 

Mamma elsker deg!


Minner dere på konkurransen på bloggen HER

 10 Kommenter innlegget her


8

Jeg blir rørt av denne jenta her, rett og slett!

Innlegget er skrevet 09.09.2012


Som dere sikkert har sett så åpnet jeg meg opp i går/natt og skrev et ganske langt innlegg hvor jeg beskrev ting, personlige ting. Jeg trodde aldri jeg kom noen sinne til å gjøre det før en telefonsamtale endret på det! (Om du ikke har sett innlegget kan du lese det HER) Da fikk jeg en kommentar fra en vennine jeg har kjent i mange år, det var et par år vi mistet en god del kontakt, jeg vet egentlig ikke hvorfor. Men så fant denne jenta meg igjen på facebook for for 2 år siden eller noe sånt, og siden har vi snakket via internett. Dessverre er avstanden veldig lang og jeg håper av hele mitt hjerte at vi kan få treffes snart! Hun er en av de personene som har vært der for meg i noen av de vanskeligste årene, hun har støttet meg og alltid vist at hun bryr seg. Denne jenten er jeg utrolig glad i og det føles ut som vi egentlig ikke har mistet kontakt de 2 årene!  

Antonette: Jeg er målløs. Du skriver så bra, og jeg kjenner meg så jævlig igjen. Du tok ordene fra munnen min, men jeg klarte ikke skrive det. Du er den sterkeste personen jeg kjenner, og jeg skal være helt ærlig med deg: Da jeg og du var sammen "på den plassen" trodde jeg ikke du klarte deg gjennom livet. Du har vært i mine tanker siden jeg forlat plassen. Jeg har tenkt på deg hver dag, og lurt på om du har vært i live eller om stupet ble for vanskelig å stå på. Nå er jeg dødens ærlig med deg, men dessto større glede var det da vi begynte å få kontakt igjen, GJENNOM FACEBOOK. Jeg vet dette høres klisje ut, men jeg føler at vi kjenner hverandre veldig mye, selv om det er altfor lenge siden vi har møttes, og at vi kun har snakket via nettet den siste tiden. Jeg er så stolt av deg, at jeg kan ikke beskrive det med ord. Du toucha mitt hjerte helt fra starten av da vi møttes første gang. Jeg sitter her med tårer i øynene, ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er så glad på dine vegner.

Og du skal vite det, at jeg er sikker på at din søte mamma følger deg.. Hun sitter bak en sky med englevinger og titter ned på deg og Sissel Alexandra. Og hun vil tenke: Jeg er innmari stolt av deg, jenta mi :)

Nå har jeg vært veldig ærlig med deg, men jeg føler at du takler det og jeg håper vi kan få til å møtes en gang.

Jeg er så glad i deg, Netta mi (hehe, husker du?) og hver gang jeg hører på eller ser på Celine Dion, så plopper du opp i tanken min med en gang.

STÅ PÅ NETTA MI. Du er helt utrolig... <3<3<3<3

Denne kommentaren rørte meg tvers igjennom, Rakel tusen takk for at du fant meg igjen på facebook og tusen takk for den personen du er! Du er helt fantastisk, og du er sterk du, mere enn du aner <3 Snart og da mener jeg før jul så skal vi få til å møtes! Glad i deg og vil alltid være det! 


Tusen takk !


Jeg sier det igjen, livet er nå bra for meg og jeg er verdens lykkeligste mamma, kone, vennine, barnebarn, datter, svigerdatter, svigerrinne, søster , tante, kusine !! Og det kan DU også bli!!! 

Del gjerne innlegget videre for denne fantastiske jenta<38 Kommenter innlegget her


17

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for de der ute som har det vanskelig, vondt eller hva du vil kalle det og si at det finnes alltid håp selvom du ikke tror det selv! Andre tror på deg, selvom du ikke gjør det selv, slipp løs alle menneskene som ikke vil deg noe godt og kun ha de som vil deg det beste. En dag vil du også få det livet du fortjener <3 Det fikk nemelig jeg, selvom det tok år med smerte og lidelse ! 

Nå skal jeg dele noe med dere, som jeg ikke har gjort før grunnen til at jeg gjør dette er fordi i dag fikk jeg en telefon fra en person som jeg har kjent i flere år og som har slitt veldig med seg selv og gjør det fortsatt, grunnen til at denne personen ringte var rett og slett for å få snakket med noen, H*n spurte meg om noen råd og det eneste svaret jeg hadde var "ta i mot hjelp, bryt kontakt med alle som vil deg vondt, kom deg opp av sengen, gå en tur, tegn, skriv dikt alt etter hva du vil, men ikke ligg å syns synd på deg selv for DU må ville bli bedre, ingen kan gjøre det for deg, se lyset i tunnelen, gråt så mye du orker, rop, boks i boksepute få ALT av følelser ut! Ikke se på deg selv som et offer, men som en fighter, du er deg og jeg er glad i deg for den du er " 

Og jeg begynte å tenke tilbake på alle årene jeg var der hun er nå, og jeg fikk tårer i øynene for jeg har virkelig fått prøvd livet ut på vanskelige måter og jeg vet at det er mange som sitter der ut som har det forferdelig vanskelig og jeg må først og fremst få si, stå på og en dag kommer lykken til deg også, for at den noen gang skulle komme til meg hadde jeg ikke trodd, men har du lest bloggen min så ser du at jeg har det bra, jeg har verdens beste datter, mann, familie og venner. Jeg har et liv som jeg aldri ville gitt bort for noe, jeg har selvfølgelig tapt mye men det har vært verdt det for det jeg har i dag. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde hatt den skolegangen jeg skulle ha hatt, men noen ganger svikter systemet rett og slett, jeg var vel på en plass den tiden i livet at jeg ikke brydde meg om noen ting. Og jeg angrer ikke på alt jeg gikk glipp av, for å sitte å angre hjelper ikke, man må gjøre noe med det. Men ja, jeg har en laaaang vei å gå når det gjelder utdannelse, men jeg vet med meg selv at jeg kommer dit en dag og det er bedre sent enn aldri. 

Tilbake til det jeg skulle fortelle for noen år siden så var jeg en jente som ikke kunne fordra meg selv, å dusje var en av de mange tingene jeg hatet nettopp fordi alt jeg følte mot meg selv var hat,jeg var en person som kunne sove 12-17 timer i døgnet, ikke fordi jeg var trøtt men fordi jeg ville glemme livet, fordi jeg var sliten av hvordan jeg hadde det, jeg syns virkeligheten var helt forferdelig, jeg ville ikke takle det, jeg følte at alle personene rundt meg ikke brydde seg, at jeg mislykket og at ingen kunne være glad i meg, jeg hadde blitt sviktet så mange ganger at jeg trodde alle kom til å svikte meg igjen,jeg dyttet en del personer unna meg fordi jeg var alt for redd til å bli sviktet, jeg taklet ikke flere svik. Jeg har en god del arr på armene og jeg merker veldig godt at folk ser veldig der hvis jeg går i t-skjorte, men jeg tror mange er redd for svare og jeg tror egentlig at de fleste skjønner at en katt ikke kloret meg, haha da hadde det værtfall vært en veldig voldelig og slem katt så ja jeg har gjort det mot meg selv. Det er vel en av de tingene jeg hadde angret mest på om jeg skulle angret på noe fordi det følger meg den dag i dag, til og med venner av meg merker jeg ser veldig på armene mine, men de aller nærmeste vet hva og hvorfor så for de kan jeg gå i t-skjorte å føle meg normal, noe som er veldig godt. Men sånn er situasjonen og jeg bryr meg ikke hva folk tenker for dette er en del av min livshistorie så folk får ta meg akkurat som jeg er, jeg kan ikke gjemme meg fra fortiden og det vil jeg heller ikke fordi det er en del av meg og den jeg er, mye av det jeg har opplevd har gjort meg sterkere, kappitabel til å gå gjennom tøffe ting, kappitabel til å forstå andre som sliter, jeg trenger ikke å sette meg inn i andre situasjon for jeg har vært der og kan føle det helt inn i hjerterota, jeg har veldig lyst å hjelpe andre en dag, bruke det jeg har opplevd som erfaring, det som har hjulpet meg mest er folkene som har stått der uansett hvor vrang jeg har vært, uansett hvor mange ganger jeg har prøvd å dyttet de unna meg, uansett hva jeg har sagt eller gjort så har de vært der gjennom alle årene, 7 år med selvskading og like mange år med et rent smertehelvete de har nektet å gitt slipp, de har ALLTID vært der og de er her den dag i dag og at jeg har skrevet dikt, noveller, fortellinger det har vært min måte, det gjør jeg fortsatt , det er en av mine største interesseser, jeg har fortsatt dårlige dager som alle andre men det er normalt dårlige dager, jeg har lært meg å sette pris på de små tingene vi har i live og jeg har masse lærdom som jeg har tatt med meg videre i livet og kommer alltid til å ta med meg videre. Hadde jeg hatt et ønske til så var det at min kjære mamma hadde fått kommet tilbake og sett hvordan livet gikk for meg til slutt, for dessverre døde hun det året jeg fylte 15 og jeg vet ikke om jeg skal kalle det begynnelsen eller midten av mine vanskelige år men uansett så tror jeg og håper hun følger med og smiler. 

Nå har jeg lært meg å leve med mine opplevelser isteden for å gjemme meg bak de, har jeg en vanskelig dag tar jeg opp telefonen og ringer et familiemedlem eller en vennine og prater om det i steden for å holde det inne, for å holde det ikke gjør det bare vondt værre. For underkant av 3 måneder ble jeg dypt sviktet av en person, jeg sier ikke kjønn for å skjerme den personen, men da hadde jeg det ikke noe greit i det hele tatt, jeg var veldig lei meg og det føltes ut som en person hadde dødd for å være helt ærlig, da var det to personer som jeg snakket en god del med som gidde meg god støtte og det var min kjære svigermor og 2 gode venniner, de personene sa ting til meg som gjorde at tankegangen min ble helt annerledes,og jeg tenker masse på den personen fortsatt men mere som en epoke i livet mitt enn som et savn. Det som gjorde mest vondt var vel ikke at det var jeg som ble sviktet men at min skjønne datter hadde et godt forhold til denne personen og at en person som kaller henne "tante barnet sitt " også velger å gå sin vei da er man virkelig ikke glad i det uskyldige barnet, jeg var vel veldig, trist, skuffet, sint en periode, men er ikke det lenger for jeg mener at man ikke skal bruke energi på sånne personer, man skal heller bruke energi på de som er verdt det <3 Jeg sier det igjen jeg en fantastisk datter, en fantastisk mann, en fantastisk gjeng av venner og en helt herlig familie, hva mere trenger man da! Dette ble et langt innlegg, med mange følelser innvolvert, og jeg håper virkelig at dette kan hjelpe noen som ikke har det greit ! Husk at du er nydelig akkurat som du ER uansett hva andre sier, det er det indre som teller UANSETT ! Og du har lov å ha det vanskelig, ingen kan si at du ikke skal det, alt man kan gjøre er å prøve å hjelpe, å vise at man bryr seg og er der uansett, det er forskjellig å si det og gjøre det, og har noen du kjenner det vanskelig så vær der, gjør alt du kan for å hjelpe personen, og uansett hvor mye den personen avviser deg så vær i "bakrunnen" for egentlig innerst inne så trenger den deg!! Jeg er utrolig nok verdens lykkeligste person, det kan DU også bli. Til den personen jeg snakket med i ste så lovde jeg at jeg skulle skrive et innlegg, fordi jeg følte meg sterk nok og fordi det er min tid til å prøve og hjelpe andre! Jeg håper virkelig at det er til nytte for noen ! 

Legger ut noen bilder av personer som har en stor betydning for meg, min datter og min mann !

Mine beste foreldre, legger ikke ut bildet da de ikke vil være på internett, hadde det ikke vært for de så hadde jeg ikke hatt noen familie, og jeg er såååå glad i de og Sissel Alexandra er knyttet til de, de er min halvpart <3


Trine-Lise og denne damen er helt fantastisk og sta ikke minst. Jeg kunne brukt så mange klengete ord, men det hadde hørtes litt feil ut haha så jeg lar det vær. Jeg og denne damen har gått gjennom så mange ting sammen, mange morsomheter også skal jeg si deg, man kan være seg selv 100 % og hvertfall i mitt tillfellet så er jeg som en åpen bok for henne, og det er alltid like koselig å gjenforenes! You go girl <3 


Kine, vi er som et gammel ektepar egentlig, vi krangler, diskuterer og erklærer vår kjærlighet for hverandre haha. Jeg og Kine er ikke alltid eni med hverandre, men uansett hvor mye vi prøver s¨å klarer vi oss ikke uten hverandre, hun er så hærlig <3 Dette er en jente jeg kan fortelle de mest flaueste ting til de mest personlige ting, hun dømmer ikke, men forstår ! I love u <3


Marianne, ååå marianne jeg blir varm i hjertet av å tenke på henne ! En av mine nærmeste og hun er rett og slett familien vår. Jeg digger ærligheten hennes, hun sier ting rett ut og jeg er så takknemlig for å henne i livet mitt og Sissel Alexandra er også blitt veeeldig knyttet til henne. Vi 2 skal bo på gamlehjem sammen forresten!! Jeg er uendelig, ufattelig, ubeskrivelig glad i deg <3 du stråler av troverdighet, snillhet, søthet ja alt. Jeg må slutte å skrive for dette vil ta hele natten. haha, du vet akkurat hva jeg tenker og syns om deg ! Du er alt en god vennine har!  Hun gjorde bursdagen til Sissel Alexandra verdens beste overraskelse og hun gjør alt for oss om vi trenger henne!! 


Sandra-kristine, jeg har ikke kjent denne jenta så veldig lenge men jeg har et godt øye for henne, haha. (6 mnd?)Jeg er bare glad for å ha henne og datteren i vårt liv, vi har vel noen likheter med at vi følte at jentene våres var litt seine med ting og sammenlignet oss med alle andre haha. Dette er en god jente og hun er snill tvers igjennom og hun var en av de personene som gjorde barnebursdag til Sissel Alexandra helt topp og jeg kan aldri takke henne nok. Og hun er ikke en dømmenes person, i can tell !! For skal vi to stå sammen så er hun musen og jeg løven haha ! Men det er faktisk mange som er sånn at de dømmer de som har litt ekstra på kroppen men det gjør ikke hun her. Vi skal nok få mange flere gode minner sammen <3 Loveyou! 


Hanne. En av de første vennine jeg fikk når jeg flyttet til Grimstad og hun er fadder på Sissel Alexandra <3 Har ikke angret et sekund ! Jeg digger latteren hennes og jeg liker sterkheten hennes, elsker henne! You go girl <3


Min rådfører haha, kontakter henne alltid når jeg trenger råd og hun hjelper alltid til <3 Jeg kan ikke forklare hvor mye hun har gjort for meg, og jeg forguder henne! Blir man først kjent med henne kan man ikke leve uten. Hadde ikke blitt krig i verden om alle var som deg. 


Min barndoms vennine Natalie <3 Jeg har kjent henne maaaaange maaange år og hun er en person jeg kan la vær å se på kjempe lenge også når vi da møtes så er det som vi aldri har bodd borte fra hverandre, hun kjente også mamma noe som er godt, hun tar deg som du er uansett <3 Jeg er veldig glad i henne og vil alltid være det ! 


Henriette, min barndoms vennine som også har en gutt født samme år som min datter. Har kjent henne hele livet og jeg ser opp på henne, hun er en helt utrolig person med en sterk personlighet og vi har sååå mange minner sammen som er helt herlig å tenke tilbake på. Hun kjente mamma veldig godt og hun sender meg alltid "hjerter "på merkedatoer, jeg vet at uansett hovr jeg bor eller er i livet så vil hun alltid være i tankene mine, en unik jente <3 Love you !


Denne herlige jenta som alle gutter vil ha, er noe helt spesiellt. Jeg digger henne og vi kan ha laaange prater også er klokken plutselig snart stå opp tid og jeg savner henne og håper du kommer snart til meg <3 Vi kan finne på alt mulig tåplig sammen og bare le av det etterpå. Love u snuppis <3


Monica Risbrune <3 Min svigermor og jeg ler mest når jeg er sammen med henne haha! Hun er utrolig god og omtenksom! Jeg kan ikke be om en bedre svigermamma eller bedre farmor, ja vi har hatt våres uenigheter men vi har fått et utrolig nært forhold og jeg beundrer henne og er veldig glad i henne !<3 ingen kan noen gang ta din plass!
-Christine min vennine i søgne, hun er noe for seg selv, og vi har akkurat de samme interessene og vi skal snart begynne vårt eget lille firma haha, glad i deg <3-Glenn stefaren til Cato, en utrolig snill mann med bein i nesa, utrolig god mot Sissel Alexandra noe som er helt fantastisk for en mamma å se<3
-Kristina som er mamman til lille Emine, utrolig god mor med utrolig flott personlighet. Og vi skal nok få mange gode minner sammen <3
-Ida, søsteren til Cato. Hun er den eneste 13 åringen snart 14 åringen som jeg kjenner som bryr seg så mye om andre og hun er veldig søt, og flau haha. Du er fin som du er og husk på det når du føler du går i rare klær, eller har rar nese eller alt du noen ganger tenker på deg selv, en god tante <3-Emil broren til Cato , utrolig god ogsårbar gutt som fortjener all rosen han kan få, rolig og snill og er veldig glad i sissel alexandra<3-Lena, hva kan man si vi har gått gjennom mange uenigheter, men vi har komt oss gjennom alt noe jeg er glad for ! Jeg er virkelig stolt av deg, snart skal du ta fagbrevet og det kommer du til å klare kjempe bra. Ikke bare har du en nydelig ytre skjønnhet meg også en utrolig vakkerhet på innsiden. Jeg er så glad i deg som min egen søster<3 du har så mange gode egenskaper og du kan virkelig utrette hva du måtte ønske :) Tante Lena <3 

-Stian jeg følte at jeg måtte skrive han opp siden han er en del av familien og han er alltid der det blir servert mat haha, hva skal jeg si? broren til Cato og tanten til Sissel Alexandra :)Du er hvertfall omtenksom det har jeg merket, haha sorry jeg har ikke pratet så alt for mye med han, men jeg kan se at cato er veldig glad i denne gutten og det finnes det mange gode grunner for, hardt arbeidene mann med konebil haha


Rakel <3 Denne jenta har gått gjennom veldig mye i livet som meg, men har klart seg utmerket akkurat som meg ! Jeg er så stolt av henne, hun ligger gjemt langt inn i hjertet mitt! Hun forstår, hun hører, hun er omstenksom, hun har utrettet mye i livet og hun ser fremover, hun er sååå sterk og den sterkeste personen jeg kjenner! Love you <3 Vil alltid være her for deg! 

SETT PRIS PÅ DE DU HAR RUNDT DEG, FOR INGENTING VARER EVIG ! sett pris på de små tingene i livet, ikke hvor mye du veier, eller hvordan øyenbryna dine ser ut, det teller ikke i lengden.

Jeg har pyntet opp leiligheten med masse fint interiør fra perfect home i dag og det ble såå koselig !  om du er glad i interiør, liker gjerne perfect home siden min HER 

og lik gjerne facebook siden tilhørendes bloggen HER

Har også en konkurranse på bloggen HER

For spørsmål eller om du trenger å prate så send meg en mail på antonettesverden@hotmail.no

Del gjerne dette innlegget videre <3 

 17 Kommenter innlegget her


4

Kristiansand dyrepark

Innlegget er skrevet 02.09.2012


I dag har vi vært i dyreparken med svigerfamilien (Moren,Stefaren, og broren til Cato ) noe som var kjempe koselig <3 Kaila hadde spydd i natt så de kunne ikke komme i dag, og Christine & Anine  har gått og letet etter oss uten fangst, hehe menmen ;) Har vært en helt nydelig dag i dyreparken i dag og Sissel Alexandra har kost seg kjempe mye, hun gikk en god del i dag , jeg og farmoren hennes leide henne i hver vår hånd og hun gikk og koste seg, hihi! Vi koste oss med vaffler som svigermor hadde stekt, drakk kaffe og koste oss. Sissel Alexandra fikk prøve tekoppene og onkel Emil vant en bamse til henne<3 Hun har strålt i hele dag ! 

Godt med kaffe og vaffel =D 

Sissel Alexandra syns det var toppers med vaffel ! ;)

Koooooser seg <3

Så godt med vaffel <3 

Ute å går med Onkel Emil <3 

Flyr med besten <3

Vi ankom dyreparken 13.00 og var der til ca 17.30 timene gikk fort, men det gjør det som regel når man er i godt lag ! Vi dro en rask tur innom burgerking etter dyreparken, Sissel Alexandra koste seg med små pannekaker der og vi bestilte oss whooper cheese meny når vi kom hjem fikk lillegull en skål grøt, leke seg litt også var det en tørr bleie, tannpuss og rett i seng :) I morgen på dagen skal vi til Lysløypa sammen med Kristina og Emine, så nå skal jeg sette baetteriet til reflex kamera på lading, sette på en vaskemaskin, se en episode av The walking dead så er det natt for oss "store" også ! 

-Har du vært i Kristiansand dyrepark før ? 

-Hva syns du om bildene ?Vil du bli ukens blogg, månedens blogg eller få anbefaling trykk HER

Vil du vinne skjønne hårbånd til din prinsesse trykk HER

SISTE DAGEN DET GÅR ANN Å STEMME I DAG, TRYKK HER 

Lik gjerne dette innlegget <3 4 Kommenter innlegget her


hits