9

Vinn gavkort på supersøte hårbånd

Innlegget er skrevet 31.08.2012


Da setter vi i gang med en ny giveaway, denne gangen er det en helt ny sponsor fra LilleCeline som har kjempe mye fint av hårbånd, hårbøyler,hårspenner, hårstrikker & krokodille spenner :-) 

Så har du en prinsesse i familien eller i vennekretsen som du kunne tenke deg å gi det til så meld deg på ! 

2 lodd = Lik facebook siden til LilleCeline HER

2 lodd = Lik min facebook side HER

2 lodd = Lik dette innlegget på liker knappen som er under innlegget 

2 lodd = Del på facebook 

2 lodd = Lag et blogginnlegg om denne konkurransen med link 

Du kan maks ha 10 lodd!

premien er et gavekort på 100 kroner til LilleCeline, gå til nettsiden og ta en titt på alt det søte de har å tilby HER 

Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodd dere har og hva dere har lodd på ! 

 

-Vil du vinne gavekort til din prinsesse ? 

 

Hadde også blitt mega glad for en stemme på lille jenta mi i Lano HER 

 9 Kommenter innlegget her


2

Taco kos

Innlegget er skrevet 31.08.2012


I dag sov Sissel Alexandra helt til 10.45 og hun bruker som regel og våkne 08.00 så gjett om det var deilig for mamman og pappan da, lille sovedyret vårt <3 Vi koset oss i pysjen ganske lenge alle sammen i dag hihi, er så deilig å gå å daffe og ikke gjøre en ting. Skulle vært på fevik og møte Sandra og Eline klokka 15.00 i dag for vi skulle til en butikk som tar ut bilder fra hardisken men som den somla jeg er så møttes vi der klokka 17.30 haha =P Cato kjørte meg til fotballbanen også kom sandra og hentet meg der, og når vi hadde kommet frem til butikken så fant jeg ut at cato hadde lommeboken, haha og han stengte 18.00 og jeg prøvde å ringe Cato men han hadde jo selvfølgelig ikke med seg tlf sin så da rakk vi det ikke, så da ble det hjem og lage taco til oss "voksne" også hadde Sandra med seg fiskekaker og vi hadde poteter som lagde til jentene, det var kjempe koselig <3 Eline satt i stolen og kastet ned mat og Sissel Alexandra spiste opp maten etter henne haha! 

Jeg tok bilder av Cato og Sissel Alexandra også men de ble så små at de så vidt synes :( Så da legger jeg heller inn et annet bilde av prinsessa mi <3

På stranden og koste seg med kjeks <3 

Nå har jeg fått vasket og ryddet nede, satt på vaskemaskin, Sissel Alexandra har fått badet, litt grøt og kos og fikk ikke lagt seg før ca 21.30. En koselig dag <3 

Det kommer konkurranse på bloggen om litt, så følg med ! Det er noe til prinsesser :-) 

Vil du bli ukens, månedens eller få blogg anbefaling meld deg på HER

Trenger også leser historier, send på mail til antonettesverden@hotmail.no

Blir også veldig glad for en stemme på lille jenta mi HER2 Kommenter innlegget her


11

Heihei, det er en ganske god stund siden jeg har hatt ukens blogg nå, men tenkte å begynne med det igjen og håper så mange som mulig melder seg på. 

Månedens blogg

* Lik facebook siden min HER 

* Skriv i kommentarfeltet at du melder deg på månedens blogg 

Ukens blogg 

*Lik facebook siden min HER

* Skriv i kommentarfeltet at du melder deg som ukens blogg

Anbefaling av blogg 

*Lik facebook siden min HER

* Skriv i kommentarfeltet at du melder deg på blogg anbefaling 

Dette fungerer sånn at jeg først leser gjennom alle som har meldt seg på månedens blogg og velger ut en av de, er det flere som jeg vil ha og er usikker så trekker jeg med random.org 

så leser jeg gjennom alle som har meldt seg på ukens blogg og gjør det samme som på månedens blogg

Når jeg skal gå gjennom anbefaling av blogg så tar det litt lenger tid og skrive Innlegg om det siden jeg da skal vurdere bloggen ordentlig. 

Dere som melder dere på og ikke blir valgt ut ,  kan melde dere på til neste gang, det kommer alltid ut på facebook siden når  det er tid for påmelding. 

Jeg håper med dette at jeg også finner en god del gode blogger som jeg kan begynne å lese fast. 

Leserhistorier 

Jeg tenkte også å begynne med leserhistorier, har du en historie som du vil ha publisert send meg mail på : Antonettesverden@hotmail.no og du velger om du vil være anonym eller fremstå med blogg eller navn. Legg gjerne med bilder men det er valgfritt. Den som blir trukket ut med leserhistorier får også en liten premie i posten. Husk at jeg må ha nok leserhistorier for å begynne med det ! Du kan skrive om alt !

-Hørtes dette greit ut ?

-Har du en blogg eller vet om noen blogger som bør komme ut ? 

 

Ikke glem å stem på prinsessa mi i Lano, kun 4 dager igjen det går ann å stemme. Hadde blitt sååå glad!! Stem HER <3 Tusen takk !

 11 Kommenter innlegget her


0

Pokerlistings

Innlegget er skrevet 30.08.2012


PokerListings er verdens største og mest pålitelige online pokerguide og tilbyr garantert de beste bonusene i online poker i tillegg til over en million dollar i eksklusive freerolls hvert år og mest gratis pokerinnhold tilgjengelig på internett. 

Utvalget er stort og vinnersjangsene høye. 
De har også eksklusive velkomst bonuser som man ikke får andre plasser, noe som er en av grunnene til at Pokerlistings er veldig populær og folk kommer alltid tilbake. 
De har rett og slett det beste poker tilbudet, så er du interessert i å spille og har et enda høyere ønske om å vinne gå til pokerlistings og prøv å spill Gratis , kanskje blir du den neste som stikker av med den høyeste givinsten ? 

Det er enkelt å registrere en ny konto via link fra PokerListings, og du får samtidig den garantert største bonusen tilgjengelig - Uten unntak! I tillegg får du automatisk tilgang til våre eksklusive ukentlige og månedlige freerolls, som bare er tilgjengelig for spillere registrerte via PokerListings

Spill Gratis nå !

// Sponset Innlegg

.Kommenter innlegget her


0

Give away hos Mamsenogklumpen

Innlegget er skrevet 28.08.2012


Jeg har meldt meg på give away hos mamsen og klumpen (søtt blogg navn forresten) der jeg kan vinne søte ting fra Lovebaby, håper jeg vinner for det er alltid gøy med nye ting til snuppa mi <3 

Jeg får dessverre ikke satt inn bilde uten å legge inn bilde av hele bloggen til Sandra så da legger jeg heller ved link, haha!

Meld deg på konkurransen HER

-Skal du bli med ? 

Håper du vil gi stemme til min prinsesse på Lano Ungen 2012, går bare ann å stemme i 5 dager til! Trykk HER 

TUSEN TAKK ! 

Kommenter innlegget her


9

I miss you

Innlegget er skrevet 28.08.2012


Jeg savner deg virkelig </3 Så mange minner, så mange drømmer så mye men så liten tid.... 

-Har du mistet noen som du savner innmari mye ? 


Stem på Sissel Alexandra HER
9 Kommenter innlegget her


0

Giveaway hos melamu

Innlegget er skrevet 27.08.2012


Har veldig vinner lyst i dag, andre give awayen jeg melder meg på og denne gangen er det hos melamu.blogg.no og man kan vinne kjempe søte genser eller heldress i fleece, håper jeg vinner =D 

For å komme til konkurransen trykk HER 

-Skal du bli med ? 

 

Stem på min kjære datter i Lano konkurransen 2012 HER

Tusen takk <3 Kommenter innlegget her


0

Er med i en konkurranse hos Babygullet

Innlegget er skrevet 27.08.2012


Da har jeg meldt meg på en konkurranse hos babygullet.blogg.no der vinneren får et gavekort på 200 kroner , håper jeg vinner =D Elsker konkurranser ! Selvom jeg aldri vinner, har vunnet 2 ganger og den ene premien var en genser som stod "i<3Damon" Og den andre var noen gaver fra Spania(Har ikke fått det ennå) Så Ja vinner lykke har jeg ikke i det hele tatt, men gir aldri opp HAHA! 

Trykk på bildet over for å komme til konkurransen.

-Skal du melde deg på ?

-Har du vinnerlykke i blogg konkurranser ? 

 

Hadde blitt meeega glad for en stemme på Sissel Alexandra HER 

 

 

 Kommenter innlegget her


6

Vinneren av navnesmokk

Innlegget er skrevet 27.08.2012


Da har jeg endelig fått trekt vinneren av navnesmokk, og den heldige vant med 8 lodd og vinneren ble sandra-Kristine, gratulerer og håper du blir fornøyd :D

Det kommer flere konkurranser/give awayer så det er alltid vinner muligheter for både dere som har vunnet hos meg før og dere som ikke har det ! 

Er det noen spesielle ønsker til neste konkurranse ? 

Ble ikke så langt innlegg, jeg har egentlig ikke så mye tid til å sitte på datan nå! Gratulerer til vinneren igjen og lykke til alle sammen på neste konkurranse. 

Ikke glem å stem på gulljenta mi HER 

Tusen takk<3 

 

 6 Kommenter innlegget her


8

Ser dere likheten ?

Innlegget er skrevet 26.08.2012
Sissel Alexandra og Pappa Cato, er de ikke like vel ? <3 

I dag lånte Marianne, Kaila og Amalie med seg lillegull hjem og gjett om de koset seg. Tok noen bilder fra bloggen til Marianne


(dette tok jeg fra facebook )


Hun har kost seg masse, når vi hentet henne dro vi til farmoren til cato sammen med mine besteforeldre, også kom pappan og stemoren til cato og hans to små søsken, vi koset oss med masse god mat og etter det gikk vi alle sammen (untatt farmoren til cato) til onkelen til cato og tanten og satt og der i varmen og pratet :-) Sissel Alexandra har hatt en kjempeflott dag med masse gode opplevelser, og når vi kom hjem var hun så trøtt at hun sov i armene til morfar når han bærte henne fra bilen og inn så det var grøt, vann og rett i pysjamasen. 

Har ikke blogget noe i går, men har rett og slett nesten ikke hatt datan på, har vært så mye annet å gjøre. I går koste vi oss med middag sammen med besteforeldrene mine, Marianne, Kaile og Amalie også sov Amalie her, noe som var kjempe koselig<3 cato lagde bakt potet til oss, han er super flink på kjøkkenet. I dag sto vi opp 09.30 og det var herlig (Haha Marianne, barn sover lenger i vårt hus sånn er det bare haha ) Og Kaila og Sissel Alexandra koste seg med grøt og barnetv, også lekte vi oss litt, spiste igjen også kom Marianne og tok med seg alle ungene :)) Takk for en super helg alle involverte. Sjekk Mariannes blogg ut HER  Og Cato sin matblogg ut HER ! 

Nå skal jeg se en Home and away episode, for i morgen har vi nødt opp 07.00 hiv og hoi =D 


Hadde blitt super glad for en stemme på lillegull som lano ungen 2012 HER

Konkurransen på bloggen HER

 8 Kommenter innlegget her


hits