0

Romantisk date

Innlegget er skrevet 27.04.2012


I ettermiddag/ kveld dro vi alle tre på egon og hadde en skikkelig familie date<3 koste oss med god middag, og hadde en herlig familie stund!

Bildene ble mørke siden det er sterinlys til belysning der, og det er umulig og ta bilder med sterk blits haha :P men det gir den beste stemmningen også da !

Langt over leggetid i dag, men sånn er det i blandt :)) Nå skal vi se film og kose oss med goddis frem til leggetid <3 god fredagskveld/natt alle sammen:-)

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


0

Battleship

Innlegget er skrevet 27.04.2012


Jeg er ganske sikker på at det er flere enn meg der ute som blir helt elektrisk av en god science fiction film. Her forleden dag så jeg Battleship som ga meg helt wow effekt. Personlig ante jeg ikke at filmen var basert på et brettspill til tross for at jeg har spillt det før. Har lest endel filmanmeldelser der filmen har fått mye kritikk for å være en gjenganger i "brettspill" sjangeren. Selv syntes jeg at direktør og regisør, Peter Berg, gjorde en strålende jobb med å mikse inn elementer fra brett spillet inn i filmen uten at det ble for sært. Det er ikke en av de mest seriøse sci-fi filmene, fordi det er mye humor blandt skuespillerne. Hopper (Taylor Kitsch): "Where did we find him?" Crew: "Just fished him right out of the water." Filmen inneholder en meget interessant debut skuespiller kjent som Rihanna. Hun kledde rollen godt som en marine, gutte-jente med en holdning. Det jeg likte best med filmen var effektene! De var generelt det man burde forvente av en god sci-fi film i år 2012. Jeg elsket konseptet at vi kontakter en planet langt unna som ser jordlignende ut i håp om at det finnes inteligent liv der. Men den ene tingen jeg ikke likte så godt er at menneskene handler akkurat på samme måte som i mine værste mareritt. Mennesker er smarte, men på noen områder inntreffer dyriske innstinkter og de oppfører seg som indianere. For min del kunne de laget filmen langt mer interessant ved at slutten ble anderledes og 2 eren hadde blitt mye mer intens.

Totalt utav 6 stjerner, eller terningkast om du vil, så vil jeg gi denne filmen en solid 5'er. Det eneste som trakk ned var igrunn den realistiske delen. Merkelig det der.

 

Jeg syntes at sci-fi filmer er en sjanger hvor det er greit at slutten ikke er til heltenes fordel. Hva mener du?


-skrevet av Malin Evelyne Johnsen-

Blogg adr : http://amillionsuns.blogg.no/

 


Vil du ha ett gjesteinnlegg på bloggen min ? Send mail til antonettesverden@hotmail.no 

Det er også fortsatt mulighet å melde seg på ukensblogg som blir trukket på søndag HER

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


11

Ja, da er det på tide for å melde seg på ukensblogg igjen :-) Ukensblogg blir kåret på søndag her på bloggen og blir linket i sidemenyen:-) Meld dere på folkens! 


Minner på at det er mulig å sende inn gjesteinnlegg på mail : antonettesverden@hotmail.no eller på melding på facebook siden til bloggen HER 

og er det noe jeg syns er verdt å ha på bloggen her så kommer det på ett eget innlegg! 

Husk å skriv i mailen om du vil være annonym eller om jeg skal linke til bloggen din i innlegget. Veldig bra om du legger ved noen bilder, men er selvfølgelig ikke nødvendig. Alt fra fødselshistorier, kjærlighetshistorier, familie, barn og alt er mulig å sende inn ! Nå venter jeg på home and away, gleder meg til å se hva som skjer med Angelo! Hihi, tvslave eller ? =D 

 

-ser du på home and away og hva syns du? 

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-
11 Kommenter innlegget her


5

En koselig dag!

Innlegget er skrevet 24.04.2012


I 13 tiden trillet vi ned til platebaren for å møte Hanne før hun skulle på jobb , det er alltid koselig å være med henne <3 Sissel alexandra koste seg masse på fanget hennes <3

Etterpå trillet vi ned til odden senteret for å møte Tina, Marianne, Kaila & Amalie <3 men ett pittelite stopp på leker, hehe :P og da ble det 3 nye bodyer på blidfisen vår <3

Marianne tok med Sissel Alexandra på ballrommet <3 "hva er dette for noe ?" =P

Godjentene <3

Ei trøtt tuppelure <3

Også ble det to sokkepar fra cubus, siden mamman klarer å rote bort en sokk av hvert par, haha =P

Nå skal vi se en film så legge oss , i morgen er det spenst med Marianne <3

- Er du mester på å rote bort sokker?

-AnToNeTtEsVeRdEn-5 Kommenter innlegget her


0

Livet er en vei

Innlegget er skrevet 24.04.2012


livet er en vei du ikke trenger å gå alene, håper du ser det.
veien er fylt med smerte, sorg, latter og glede.
livets vei har så mange kryss at du garanter går feil en dag.
bare husk at når noen andre har gått feil, så ikke bær nag.
alle kan trå feil, selv jeg og du gjør det før eller siden.
den gang det skjer, husk all den fantastisk tiden.
ikke bruk tiden din på og se i bakken, være trist og lei.
det er så utrulig mange som er glad i deg.

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


9

First price bleier

Innlegget er skrevet 23.04.2012


Jeg hadde egentlig aldri tenkt å bruke noe annet enn Libero på Sissel Alexandra siden det var det merket jeg hørte var det beste gjennom hele graviditeten og når jeg fikk ho ! Og det funket greit nok lenge, men sy begynte ho og tisse gjennom bleiene og det ble mye mere enn en engangstilfellet, og jeg som haaater klesvask haha =P Så var cato på butikken og kjøpte med first price bleier hjem bare for å prøve de liksom, trodde aldri at de skulle være noe særlig ! Men jammen har de motbevist alt jeg har hørt og trodde om de, ikke en eneste gang har ho tisset gjennom de, de er tynne, lette og kjempebra. Ingen utslett, ingen tissing igjennom og ingen bæsjing gjennom for de som sliter med det ! :-) Jeg har i tilegg kjøpt inn pampers og de har vært ennå bedre igjen, har bare brukt pampers i 2 dager eller noe da. Ble overrasket og ville dele det med dere .-) Det var Libero rocke bleiene ! Bleier er jo noe av det viktigste for babyen/barnet for de kan jo fort bli såre nedentil om de tisser gjennom osv. Så nå går det i pampers og first price bleier her :-) Har bare brukt first price i en ukes tid og pamers i ett par dager, så kan jo finne ut at de ikke er noe særlig etterhvert, men dette er hvertfall mitt inntrykk nå :-) Gikk jo 8 mnd før jeg reagerte kraftig på Libero! haha =P Men det er jo mange sorter av Libero som også er bra da, men ble bare så mektig irritert på Libero rocke bleiene!!!

 

-Hvordan bleiemerke bruker dere og er du fornøyd med det? 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-9 Kommenter innlegget her


0

Vinn gavekort hos H&M på hele 1000 kroner!

Innlegget er skrevet 23.04.2012


Da har jeg meldt meg inn i buzzbuddy der jeg kan vinne gavekort på H&M på hele 1000 kroner =D Da hadde jeg handlet en hau med klær til Sissel Alexandra alså, hihi <3

Meld deg inn HER og ha muligheten til å vinne du også ! :-) 


Nå skal jeg busselalle har så mye å gjør i morgen at det er ork å tenke på -.- blææ!

Natta alle store&små :)

 


<3

 

-skal du melde deg inn ?

-AnToNeTtEsVeRdEn-

 

 Kommenter innlegget her


2

Ukens blogg er kåret

Innlegget er skrevet 22.04.2012


Har lest gjennom 26 blogger som meldte seg på ukensblogg, alle er fine på hver sin måte:-) Men det er bare en som kan bli ukensblogg og den bloggen er virkelig verdt å lese. Satt i to dager etter tulla hadde lagt seg og leste i flere timer, har virkelig blitt fast leser av denne bloggen og jenta er helt fantastisk !

 

Jenta skriver om å være psykisk syk, ha anoreksi, fashion, foto, hverdag og mye mere. Jeg har rett og slett ikke ord, bare det å blogge om det fortjener all verdens priser !<3 Hun deler sine innerste tanker med oss lesere, hun har IKKE gjennomgått lite men er alikavel kjempesterk, hun står på og kjemper med alt hun har for å bli bedre ! Ubeskrivelig er ordet for det <3 Hun fortjener alt godt!! stå på Lisbeth ! 

Bloggen hennes finner du HER 

 


// bildet er tatt fra bloggen hennes //

 

For dere som ikke ble ukens blogg er det en ny mulighet å melde seg på denne uken :-) 

 

DERE KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-2 Kommenter innlegget her


3

Jumbo lekeland

Innlegget er skrevet 20.04.2012


I dag våknet sissel alexandra 08.00 og var lys våken, vi koset oss i senga sammen mens hun fikk en melkeflaske <3 Så leverte vi bilen på eu kontroll også koset oss hjemme før det var til jumbo lekeland sammen med Sandra, Helene, Tina, Kristina & silje også søte babyene/barna <3 Trodde egentlig at det var mere for eldre barn, men tok feil der ! Sissel alexandra koset seg i skliene med Tina mens jeg tok bilder, hehe =P Når hun tok den siste sklia så så hun meg langt oppe mens jeg sto nede og ville til mamman sin, skikkelig mammadalt jente =P Det var hvertfall kjempekoselig :-) Kommer til å ta med Sissel Alexandra dit mye mere, vet nå at det faktisk er ting å gjøre for ho også pluss at det er kjempestor plass og krabbe på der genialt !

Tina og Sissel Alexandra på vei klatrendes oppover =P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Når vi kom hjem tok vi en lur alle sammen, haha=P så har vi leket masse og kost oss :) Cato laget sin speisialitet i dag, nemlig nachos og det var himla godt :D Nå koser  vi oss med fringe før natta !

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER

 

-Hva hva dere gjort i dag ?

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-
 3 Kommenter innlegget her


0

Dagen i dag!

Innlegget er skrevet 19.04.2012


Sissel Alexandra fikk pakke i posten i dag av oldeforeldrene sine(mine besteforeldre) en sele flis bukse, noe som ho trengte :) snillinger !<3 så det første vi gjorde var å kle på oss og ut å trille tur, kjempedeilig!:-)

Når vi kom hjem så dro vi med oss cato og sahar på mcdonalds:))

Når vi kom hjem lekte vi masse, og sissel alexandra syns det var kjempe gøy med den nye ballen <3

-Hva har dere gjort i dag?

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


hits