0

Dagen i går

Innlegget er skrevet 25.01.2012


Glemte helt av å blogge mere i går, det ble faktisk bare en grandiosa til middag! Ikke akkurat verdens flotteste middag, men lettvint & enkelt. For de som lurer så er disse med videre i konkurransen : http://nothinglikeyou.blogg.no/ ( for matretten pastagrateng ) http://tiinh.blogg.no/ (  for hjemmelaget pizza ) & http://bokseren.blogg.no/ ( for taco)  Hjemmelaget pizza & taco har vi selvfølgelig hatt hundre ganger, men noen ganger så smaker det ene bedre enn det andre. Anyway konkurransen pågår til vi har hatt alle de 3 tingene til middag :-) 

I går sto vi opp 08,30, fikk sove lenge og det var såå deilig :) Cato hastet på jobb da, skulle være der kl 09.00, han jobber rett nedi gaten så det var bra :) Så trillet jeg & Sissel Alexandra ned til odden & møtte min kjære vennine Hanne  , helsestasjonen har sånn trillegruppe på tirsdager kl 11.00 og vi hadde ikke noe på planene så da tenkte vi å prøve ut det, har aldri vært med før men det var veldig koselig :) Så dro jeg, Sissel Alexandra, Hanne, Madalena & Sebastian på cafe etterpå. 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


20

KONKURRANSE ( VINNVINNVINN)

Innlegget er skrevet 24.01.2012


Ja, da skal jeg ha en konkurranse her på bloggen. 

Det du må gjøre er : 

Gi meg ett middagstips ( gjerne med oppskrift, men ikke nødvendig )

Like bloggen min på facebook ( http://www.facebook.com/pages/antonettesverdenbloggno/244441808942646?sk=wall

Hadde vært fint om du skrev & linka om konkuransen i din blogg eller på facebook ( men er ikke nødvendig, men større sjangs å vinne da ) 

 

Det du vinner er en ovveraskelse, det er allerede kjøpt inn, og det er IKKE en liten premie, kanskje ikke den største en den kostet noen hundrelapper!! 

Det er selvfølgelig større sjangs å vinner om du linker til konkurransen i din blogg eller på facebooken din, men sjangsen for å vinne er der uansett !! 

Endten blir det sånn at den middagen jeg velger ut i dag vinner , men hvis jeg får 2-3 middager jeg synes høres gode ut prøver jeg alle sammen ( 1 idag, 1 i morra osv ) og den som smakte best vinner. Skriver uansett ett innlegg senere om hvem som har vunnet eller hvem sine middager jeg skal prøve :) 

Heng dere på !!

-AnToNeTtEsVeRdEn-20 Kommenter innlegget her


2

Jenta mi har blitt sååå stor !!

Innlegget er skrevet 23.01.2012


Sto opp kl 07.30 alle tre i dag, og spiste en herlig frokost sammen  Det gjør vi ALDRI, som regel gir vi henne frokost så spiser vi senere, men i dag så satt alle tre rundt bordet, hun spiste grøt & vi spiste speilegg, familemåltid  


Litt trøtt eller ? ;) 


 


Prinsessa vår  ♥  


Dette skal vi gjøre oftere!! 

Litt etter Cato dro på jobb, trillet jeg & Sissel Alexandra ned på helsestasjonen å veide henne & målte lengde. Hun var 7150 gram & 69 cm. Jenta mi har blitt så stoor, tiden går så altfor fort. Er ikke lenge til hun er seks mnd, og jeg som ikke føler det er lenge siden jeg lå på Arenal sykehus, herrelig alså   Er vel ikke lenge før hun vokser fra oss allesammen ! Godpia :** 

Etter helsestasjonen var det hjem å kose seg litt, prate, sleve, spise og magetrening! Også soving da selvfølgelig så mamman fikk rydda litt imens  


koser seg & prater  


Ellers så var vi en tur på butikken og hjem å lage middag til pappa kom hjem fra jobb, ovnsrett med hovedingrediens kylling !! :-) Smakte utrolig godt, med nan brød & creme fresh til ! :-) 


Litt dårlig bilde, men skal ta gode bilder & legge ut oppskrift neste gang vi lager det !

Nå skal vi legge oss & se supernatural :) Forresten så 2 episoder til av Spartacus i går, og liker det mye bedre nå :D 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-
 
 2 Kommenter innlegget her


0

22.jan.2012

Innlegget er skrevet 22.01.2012


Er så deilig at ting er på rett plass igjen, føler det har vært ett kjempe stress de siste dagene med ting som har bloitt ødelagt og prøve å fikse det, så er digg å bare kunne slappe av igjen. Vi kjøpte sofa i går & fryser, kjøleskap kjøpte vi på fredag. Denne sofaen er mye penere, deiligere å sitte/ligge i enn den andre, den andre var skinn & denne er stoff. Er sikkert ikke helt smart å ha stoff når vi har en liten baby, men vi har avtalt å IKKE verken gi melk, ta rapen eller noe sånn i sofaen. Så det skal nok gå bra. Den var litt vanskelig å skru sammen så i dag kom svigerfar & hjalp oss, veldig godt å ha sånne "handy" personer i blandt! 

 

Veldig fornøyd med kjøleskapet, veldig greit å ha ett kjøleskap & en fryser isten for kombiskap. 

Fryseren kjøpt på elkjøp. Veldig grei ! 

Sofaen 

Så var jeg, Sissel Alexandra & Cato på mcdonalds med godjentene Sahar & Hanne ♥ Det var veldig koselig, tok selvfølgelig noen bilder da!! Etterpå var det hjem å se Spartacus, har sett første episode av sesong 1 og syns den var sånn midt på treet, men kanskje jeg skifter mening når jeg har sett mere.  

I dag har vi bare vært hjemme, ryddet & vasket, så var Svigerfar her en tur som sagt ! Håper dere har hatt en fantastisk helg!!Koste seg hjemme i dag Prinsessa også 
-AnToNeTtEsVeRdEn-


Kommenter innlegget her


0

Uflaks or what ?

Innlegget er skrevet 21.01.2012


Først røyk kjøleskapet & fryseren ( ett kombiskap) Endelig kjøpt en nytt kjøleskap og skulle kjøpe en fryserboks, så i går kveld knakk sofaen som vi kjøpte i sommer.. Serriøst, ALDRI KJØP NOE PÅ JYSK, DRITT KVALITET!!! Så nå har jeg sendt Cato på Bohus i Arendal, og får virkelig håpe at han finner en sofa som ikke koster flesk, skikkelig uflaks etter vi kom til Grimstad igjen føler jeg -.- 

Jaja, i kveld skal jeg på mekkeren med mine to gode venniner sahar & Hanne, det blir koselig ♥ 

prinsessa ligger i vognen og slapper av litt 

Legger ut bilder av sofaen han kommer hjem med, håper den er fin :D 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


0

Endelig nytt kjøleskap

Innlegget er skrevet 20.01.2012


wiii, da har kjøleskap kommet i hus, det er så deilig ! Man vet egentlig ikke hvor avhengi man er av saker & ting før de er borte.Så gjett om det var herlig å få den igjen, vi har også bestilt fryser så den skal svigerfar prøve å få hentet i morgen. Alt ordner seg til slutt har jeg skjønt :-)

Lille tulla vår ligger å sover i vognen & koser seg.  Cato står på kjøkkenet & lager taco, har seriøst ikke spist taco på over en måned, så dette blir rene herremåltidet. 

I kveld blir det nok bare avslappning & kos med min herlige familie ♥♥♥

Ha en topp fredagkveld alle sammen, legger med en sang som jeg får frysninger i hele kroppen av, elsker den sangen. 


 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


0

4 dager igjen...

Innlegget er skrevet 19.01.2012


Hjeelp nå er det kun 4 dager igjen til Home and away begynner igjen i australia, håper det kommer på youtube samme dag ! syns det er tortur at det starter så sent -.-

Her er noen vidoer de har lagt ut til oss som venter  

 


 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


0

Grimstad town

Innlegget er skrevet 19.01.2012


Da er vi hjemme etter en fantastisk tur på sunnmøre, har koset oss med min herlige familie og venner ♥ Sissel Alexandra har fått sin første jul sammen med sine gode oldeforeldre, gamle tante & onkel og barna deres og selvfølgelig oss da :-) Nyttårsaften feiret vi hos en av mine nærmeste venniner & hennes sønn som er 1 år, veldig trivelig :) ellers så har det blitt mye rundt på besøk til både familie/ slektninger & venner. 

 

Nå begynner hverdagen igjen her i Grimstad, cato begynner snart på jobb, og Sissel Alexandra skal ha vaksine om ikke alt for lenge :) 

 

Legger ut noen 2 bilder, har ikke fått alle bildene inn på daten ennå.

 

Håper dere alle sammen har hatt en fantastisk juleferie & at 2012 bringer mange gode opplevelser ! 

 


♥ 

Mammakos ♥ 

-AnToNeTtEsVeRdEn-

Kommenter innlegget her


1

Long time

Innlegget er skrevet 10.01.2012


Nå er det dødslenge siden jeg har blogget, jesus... Hvor skal man begynne etter så lang tid da ? Dro til sunnmøre 19 desember sammen med min nydelige Sissel Alexandra & min mann cato, har koset meg masse med gode venner og verdens beste familie ! Har ikke bilder på denne dataen siden det er morfar sin, men skal legge ut noen når jeg kommer hjem til sørlandet igjen  :) og kommer til å blogge mere om turen, julaften, nyttårsaften og alt da! Dette ble mere hei & hade, menmen :P Godt nyttår til alle sammen, håper det nye året bringer gode opplevelser :-)

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


hits