0

Romantisk date

Innlegget er skrevet 27.04.2012


I ettermiddag/ kveld dro vi alle tre på egon og hadde en skikkelig familie date<3 koste oss med god middag, og hadde en herlig familie stund!

Bildene ble mørke siden det er sterinlys til belysning der, og det er umulig og ta bilder med sterk blits haha :P men det gir den beste stemmningen også da !

Langt over leggetid i dag, men sånn er det i blandt :)) Nå skal vi se film og kose oss med goddis frem til leggetid <3 god fredagskveld/natt alle sammen:-)

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


0

Pakke i posten

Innlegget er skrevet 18.04.2012


Wiii, bestilte noen ting til jenta vår på søndag og den kom i dag ! =D Bestiller egentlig veldig lite på internett (utenom tvserier og filmer) går heller i butikken og kjøper, men på søndag klarte jeg ikke å dy meg altså ! 

Alt er kjøpt HER


Muse rangle 
 Nassenøff body


charmmykitty ball


Brio gåvogn


Brio uro som gullet allerede elsker <3 ( Ho fikk en uro i julegave med oss, men ble ødelagt på flyet fra sunnmøre og hjem i julen, denne var mye skjønnere da<3 )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Også bestilte vi Fringe sesong 3 her som vi også fikk i dag :) Driver allerede på med episode 3 =D 

For dere som ikke har sett Fringe legger jeg ut noen trailere her!

Fringe sesong 1 trailer : 

Fringe sesong 2 trailer :

Fringe sesong 3 trailer :

 

Også de som hører sammen i denne serien <3

 

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER 

 

-ser du på fringe? 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


hits