11

Heihei, det er en ganske god stund siden jeg har hatt ukens blogg nå, men tenkte å begynne med det igjen og håper så mange som mulig melder seg på. 

Månedens blogg

* Lik facebook siden min HER 

* Skriv i kommentarfeltet at du melder deg på månedens blogg 

Ukens blogg 

*Lik facebook siden min HER

* Skriv i kommentarfeltet at du melder deg som ukens blogg

Anbefaling av blogg 

*Lik facebook siden min HER

* Skriv i kommentarfeltet at du melder deg på blogg anbefaling 

Dette fungerer sånn at jeg først leser gjennom alle som har meldt seg på månedens blogg og velger ut en av de, er det flere som jeg vil ha og er usikker så trekker jeg med random.org 

så leser jeg gjennom alle som har meldt seg på ukens blogg og gjør det samme som på månedens blogg

Når jeg skal gå gjennom anbefaling av blogg så tar det litt lenger tid og skrive Innlegg om det siden jeg da skal vurdere bloggen ordentlig. 

Dere som melder dere på og ikke blir valgt ut ,  kan melde dere på til neste gang, det kommer alltid ut på facebook siden når  det er tid for påmelding. 

Jeg håper med dette at jeg også finner en god del gode blogger som jeg kan begynne å lese fast. 

Leserhistorier 

Jeg tenkte også å begynne med leserhistorier, har du en historie som du vil ha publisert send meg mail på : Antonettesverden@hotmail.no og du velger om du vil være anonym eller fremstå med blogg eller navn. Legg gjerne med bilder men det er valgfritt. Den som blir trukket ut med leserhistorier får også en liten premie i posten. Husk at jeg må ha nok leserhistorier for å begynne med det ! Du kan skrive om alt !

-Hørtes dette greit ut ?

-Har du en blogg eller vet om noen blogger som bør komme ut ? 

 

Ikke glem å stem på prinsessa mi i Lano, kun 4 dager igjen det går ann å stemme. Hadde blitt sååå glad!! Stem HER <3 Tusen takk !

 11 Kommenter innlegget her


6

Til en spesiell jente

Innlegget er skrevet 06.07.2012


I dag er den 3 år siden en veldig spesiell jente mistet pappan sin, jeg vet hvor vondt sånne datoer gjør så derfor vil jeg sende mange gode, varme og trøstende tanker til denne jenta <3 

 

 

<36 Kommenter innlegget her


3

Jumbo lekeland

Innlegget er skrevet 20.04.2012


I dag våknet sissel alexandra 08.00 og var lys våken, vi koset oss i senga sammen mens hun fikk en melkeflaske <3 Så leverte vi bilen på eu kontroll også koset oss hjemme før det var til jumbo lekeland sammen med Sandra, Helene, Tina, Kristina & silje også søte babyene/barna <3 Trodde egentlig at det var mere for eldre barn, men tok feil der ! Sissel alexandra koset seg i skliene med Tina mens jeg tok bilder, hehe =P Når hun tok den siste sklia så så hun meg langt oppe mens jeg sto nede og ville til mamman sin, skikkelig mammadalt jente =P Det var hvertfall kjempekoselig :-) Kommer til å ta med Sissel Alexandra dit mye mere, vet nå at det faktisk er ting å gjøre for ho også pluss at det er kjempestor plass og krabbe på der genialt !

Tina og Sissel Alexandra på vei klatrendes oppover =P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Når vi kom hjem tok vi en lur alle sammen, haha=P så har vi leket masse og kost oss :) Cato laget sin speisialitet i dag, nemlig nachos og det var himla godt :D Nå koser  vi oss med fringe før natta !

DU KAN FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER

 

-Hva hva dere gjort i dag ?

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-
 3 Kommenter innlegget her


0

Da har jeg blogg igjen :)

Innlegget er skrevet 10.11.2011


Etter mange måneder så har jeg skaffet meg blogg igjen ! :-) 

Nettopp spist kylling carbonara sammen med min kjære, prinsessa ligger i vognen å sover, snart er det bading, kveldsmat & legging på henne ! :)  ha en fin kveld folkens ! 

 

 

-AnToNeTtEsVeRdEn-Kommenter innlegget her


hits